Test artikel – Dragør har fået sin helt egen YouTube helt

Dragør har fået sin helt egen YouTube helt. Det er 74-årige Kaj Borchert som har sat sig for at det skal være sjovt og nemt at lære tysk. Tilbage i september 2018 startede Kaj Borchert YouTube kanalen “Kajs Kanal” hvor hele landet kan følge med i tyske gloser. “Det skal være sjovt ellers lærer man ikke noget”, siger Kaj om projektet. Fredag var Kaj på tysk shopping tur i Dragør i forbindelse med en ny video.

Was darf es sein? – Kaj i gang med en ny video til sin YouTube kanal “Kajs Kanal”. Foto: DragørNyheder.dk

Kajs Kanal har taget hele landet med storm og Kaj Borchert blev hurtigt en efterspurgt herre fra medier over hele landet. “Det er helt vildt”, siger Kaj Borchert med et stort smil og fortsætter; “Min alderdom har fuldstændig ændret sig efter jeg startede Kajs Kanal”, griner han.

Fik du læst: 74-årig YouTuber: Kajs Kanal skal gøre det sjovt at lære tysk

Det tog for alvor fart da de landsdækkende medier fik fat i Kaj og lynhurtigt fik Kajs Kanal flere hundrede tusinde visninger på nettet. Man kan roligt sige at Kaj har ramt plet med sin nye undervisningsform – Tysk er sjovt.

Es ist die richtige Größe? – Ja! det bekræfter Bettina . Kaj er klar til fest. Foto: DragørNyheder.dk

Fredag var Kaj på shoppingtur i Dragør i forbindelse med en ny YouTube video. Her lærer man helt enkelt og meget hurtigt de væsentligste tyske gloser hvis man får brug for at shoppe lidt tøj på sin tur til det tyske. Eller hvis en ekspedient i en dansk forretning skal betjene en tysk kunde.

Kajs nye video er filmet i herretøjsforretningen EAST på Kongevejen. Fra venstre: Kamerapige Nadja, Nicklas fra EAST, YouTuberen Kaj i midten flankeret af Bettina og yderst th Søren ligeledes fra EAST. Foto: DragørNyheder.dk

DragørNyheder kom med bag kameraet da Kaj skulle ekviperes. Optagelserne foregik i herretøjsforretningen EAST på Kongevejen i Dragør. Kaj er en tysk kunde som skal købe ind til en festlig lejlighed og Bettina ekspederer. Bag kameraet står som sædvanligt Najda. Nedenfor kan du se videoen på Kajs Kanal.

Husk at Kajs Kanal er både på YouTube, Facebook og Instagram. Du kan følge dem via nedenstående links:

  

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?