Netværk på tværs af alder i Dragør

Tirsdag den 3. oktober blev der om aftenen afholdt bordtennisturnering i Dragørs Aktivitetshus. Den knivskarpe kamp blev udkæmpet mellem et hold ældre borgere, der til dagligt benytter Aktivitetshuset, og et hold unge fra Klub Dragør X2791. Arrangementet var kommet i stand, da Dragør Kommune helt overordnet har fokus på udviklingen af netværk og relationer.

“Noget der batter og skaber værdi”

Leder af Aktivitetshuset Hanne Berthelsen, der konkret tog initiativ til arrangementet, glæder sig derfor over det store engagementet til bordtennisturneringen – trods aldersforskellen.

”Det er skønt, og jo slet ikke overraskende for mig, at se unge og ældre hygge sig så godt sammen over en dyst bordtennis. At vi kan blande aldersgrupper og dermed udvikle netværkene og relationerne på tværs her i Dragør, er jo også et af kommunens fokuspunkter. Og det er noget, der virkelig batter og skaber værdi, kan jeg godt skrive under på. Alle havde en sjov og dejlig aften, med godt ’sportsmanship’, kan jeg tilføje”, siger Hanne Berthelsen med et smil.

Aftenens vindere løb af med flotte præmier i form af biografbilletter samt gavekort.

Seneste artikler

 

Fik du læst?