WEBCAM: Følg med i svømmehalsbyggeriet

Dragør Kommune har installeret et webkamera ved Hollænderhallen, så det er muligt at følge med i svømmehalsbyggeriet, efterhånden som det skrider frem. Klik på billedet for at åbne webkameraet. Klik derefter igen for at åbne livestreaming.

 Klik nedenunder for at se livestream af svømmehalsbyggeriet.

Moderne, lys og imødekommende svømmehal

Det er J. S. Sten & Stål A/S der skal bygge en moderne, lys og imødekommende svømmehal i Dragør. Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meter bassin, 1- og 3- meters vippe samt et 50 m2 varmvandsbassin. Projektbeskrivelsen fra J. S. Sten og Stål A/S vil stadig blive udviklet inden byggeriet, hvorfor der kan ske mindre justeringer.

Med i totalentreprisen er arkitektfirmaet Nøhr & Sigsgaard, rådgivende ingeniører Hundsbæk & Henriksen samt Teknologisk Institut.

Fakta

Svømmehallenskal ligge ved Hollænderhallen og har en anlægsbevilling på 65 mio. kr. Der er desuden afsat 1.6 mio. kr. til nedrivning af den gamle svømmehal. Projektet har opstart i efteråret 2017 og forventes indviet i sommeren 2019.

Seneste artikler

 

Fik du læst?