WEBCAM: Følg med i svømmehalsbyggeriet

Dragør Kommune har installeret et webkamera ved Hollænderhallen, så det er muligt at følge med i svømmehalsbyggeriet, efterhånden som det skrider frem. Klik på billedet for at åbne webkameraet. Klik derefter igen for at åbne livestreaming.

 Klik nedenunder for at se livestream af svømmehalsbyggeriet.

Moderne, lys og imødekommende svømmehal

Det er J. S. Sten & Stål A/S der skal bygge en moderne, lys og imødekommende svømmehal i Dragør. Svømmehallen vil blandt andet indeholde et 25 meter bassin, 1- og 3- meters vippe samt et 50 m2 varmvandsbassin. Projektbeskrivelsen fra J. S. Sten og Stål A/S vil stadig blive udviklet inden byggeriet, hvorfor der kan ske mindre justeringer.

Med i totalentreprisen er arkitektfirmaet Nøhr & Sigsgaard, rådgivende ingeniører Hundsbæk & Henriksen samt Teknologisk Institut.

Fakta

Svømmehallenskal ligge ved Hollænderhallen og har en anlægsbevilling på 65 mio. kr. Der er desuden afsat 1.6 mio. kr. til nedrivning af den gamle svømmehal. Projektet har opstart i efteråret 2017 og forventes indviet i sommeren 2019.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?