Julen sunget ind på Enggården

Richard Ragnvald optrådte igen i år med et potpourri af sange på Omsorgscenter Enggården torsdag den 30. november. Hans optræden med de kendte ørehængere skabte glæde hos publikum og ansatte, og der blev vugget til musikken. Bagefter blev Enggårdens jul skudt i gang, da borgmester Eik Dahl Bidstrup tændte lyset på juletræet i parken og ønskede alle beboerne og medarbejderne en god jul.

Richard Ragnvald er en favorit hos beboerne på Enggården. For andet år i træk var den kendte sanger forbi og synge julen ind.
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?