Dragør Gospel Kor optrådte på Enggården

Der var god stemning, fællessang og energi i rummet, da Dragør Gospel Kor optrådte for borgerne på Omsorgscenter Enggården.

Dragør Gospel Kor optrådte med flot sang og god energi under ledelse af Simon Hinz onsdag den 6. december fra klokken 15.30. Koncerten var en gave fra ’Enggårdens venner’, hvor Svend Åge Jespersen endnu engang har været opmærksom på at skabe glæde og adspredelse for borgerne.

Koret imponerede

”Det er et formidabelt kor, som kan sprede humør, glæde og aktivitet. Koret består af 20 sangere, en pianist og en dirigent. Koncerten var den første af sin art på Enggården, men vi regner med at gentage den store succes med en sommerkoncert”, fortæller Enggårdens leder Ole Andersen.

Muligt med aktiviteter i ”ydretimerne”

Ifølge Ole var borgerne meget aktivt deltagende, mens koret sang, og det viser, at det godt kan lykkes at skabe meningsfulde og underholdende aktiviteter på omsorgscenteret i ”ydertimerne”, hvor der ellers ofte kan være lidt stille på Enggården.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?