Afhentning af dagrenovation omkring jul og nytår

Afhentning af dagrenovation omkring jul og nytår.

 

Den 25. december og den 1. januar holder din skraldemand fri. På grund af helligedagene kan du derfor ikke forvente, at din dagrenovation bliver hentet de sædvanlige dage. Indsamlingen kan blive forskudt nogle dage men alt bliver afhentet. 

Skulle du være uheldig ikke at få afhentet, så ring til Renovationsfirmaet Marius Pedersen A/S, tlf. 51 50 72 19 på hverdage mellem kl. 8.00-15.00.

Ekstra skraldeposer til dagrenovation

I anledning af julen bliver der i løbet af uge 50 og 51 leveret én ekstra skraldepose. Posen kan stilles ved siden af dit skraldestativ eller din container, og bliver afhentet sammen med dit sædvanlige affald.

Du har også mulighed for at købe ekstra poser til dagrenovation. Poserne kan købes på Rådhuset i forhallen i Borgerservice. Poserne koster 25,00 kr. pr. stk. (mindste salg 4 stk.). Prisen er inkl. afhentning og forbrændingsafgift. Posen stilles ved siden af dit skraldestativ eller din container, og bliver afhentet sammen med dit sædvanlige affald.

Indsamling af juletræer

Indsamling af juletræer sker torsdag den 11. januar 2018.

Stil træet ud til skel aftenen før, det skal være synligt for vognmanden.

Juletræet skal være helt frit for pynt, fod og uden søm (fra fod).

Juletræer kan også afleveres på Genbrugspladsen.

Genbrugspladsens åbningstider

Hverdage kl. 12.00 – 18.00
Lør-, søn- og helligdage kl. 10.00 – 17.00
1. maj og 5. juni kl. 10.00 – 17.00

Genbrugspladsen er lukket 24.-26. december, 31. december og 1. januar.

 

KONTAKT

Plan og Teknik

Telefon: 32 89 01 00

Du kan også sende en mail til Plan og Teknik
pt@dragoer.dk

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?