Byvandring – en Dragørtradition

Der er mange muligheder for at komme på en byvandring i Dragør. Byvandringerne åbner op for Dragørs rige historie. Det er en spændende måde for både børn, unge som gamle at lære om byens historie og få nogle af de mere finurlige krøllede fortællinger fra byens gader og stræder. Varigheden er ca. 1 time. Alle byvandringer begynder ved Dragør Turistkontor på havnen.

Kalenderen for 2018 kan du følge på linket her eller ved at kontakte Dragør Turistråd. Der er også mulighed for at komme på byvandring på andre tidspunkter – du er altid velkommen til at kontakte Dragør Turistråd for et specialarrangement.

I 2017 har der bl.a. været spændende byvandringer hvor du kunne høre om Grith, der ikke var velforvaret, se nogle af de små private haver bag plankeværkerne, høre om de sjove kikkenborge og om skibsrederen H.N. Jeppesen, der er stamfaderen til ejerne af en af verdens største rederier.

Billetter

Pris 75 kroner pr. person. Unge mellem 12 og 16 år: 35 kroner. Børn under 12 år gratis. Billetter kan købes i turistkontorets åbningstid, bestilles på turistkontorets telefon – eller købes en halv time før på turistkontoret. Vi tager imod kontanter og Mobil Pay.

Dragør Turistråd

Strandlinien 2, 2791 Dragør, Tlf: 50 55 44 60, Åbent hver dag kl. 10-16

Seneste artikler

 

Fik du læst?