Nytårskur for Dragørs virksomheder

Traditionen tro inviterer Dragørs borgmester, Eik Dahl Bidstrup, virksomheder og erhvervsledere i Dragør til nytårskur tirsdag den 23. januar kl. 19 i Pakhuset på Dragør Havn.

 

2018

Ved nytårskuren mødes politikere og erhvervsfolk til kransekage og bobler for at ønske hinanden godt nytår – og måske tage uformelt hul på drøftelserne af de udfordringer, som ligger lige for i 2018. Borgmester Eik Dahl Bidstrup vil på aftenen gøre status over erhvervsindsatsen og løfte sløret for, hvad den nye valgperiode vil bringe.

Tilmelding

Tilmelding til Nytårskur 2018 kan ske indtil fredag den 19. januar på e-mail: erhverv@dragoer.dk

 
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?