Sponsormøde i Dragør Boldklub

Dragør Boldklub afholdt mandag d 29. januar årets første sponsormøde i DB´s klubhus. Dragør Boldklub´s sponsorkreds tæller mere end 40 virksomheder som alle indgår i erhvervsnetværket omkring Dragør Boldklub.

Simon B. Kristensen (th) er Sponsoransvarlig i Dragør Boldklub og havde inviteret sponsorerne til netværksaften med spisning og indlæg fra rekrutteringsekspert og Partner i virksomheden Genux Executive, May Britt Skounsø.

Der blev varmet op med et spændende indlæg fra Dragør Boldklubs senior trænerteam Martin Wittrup Enggaard og Thomas Weirauch som fortalte om deres tilgang til trænerjobbet i Dragør Boldklub og målsætningerne for 1. senior holdet. De arbejder målrettet med at skabe en god træningskultur som er fundamentet for langsigtede resultater.

Både Martin og Thomas er begge DBU A-licens trænere og har haft ansvaret for Dragørs 1. senior siden april 2017.

Sponsorarbejdet og sponsorindtægterne i Dragør Boldklub er en vigtig del af arbejdet med at skabe de bedste rammer og vilkår for klub og spillere og Sponsorchef Simon B. Kristensen takkede alle sponsorer for deres opbakning og engagement.

Seneste artikler

 

Fik du læst?