Den nye e-avis ser Dragørs lys for første gang

Her på redaktionen for Dragørs nye e-avis er vi utrolig glade for endelig at gå online med den nye informationsplatform www.dragoernyheder.dk

Vi har gennem lang tid arbejdet intenst på at bygge den nye e-avis med det primære mål at samle Dragør rent informationspraktisk og levere aktualiteter, nyheder og relevant information på daglig basis. Se pressemeddelelse her

Der sker mere end du tror
Særligt vil vi gerne fremhæve den nye kalender ”Det sker”, som vi håber vil blive flittigt brugt. Både af dem som ønsker at besøge eller deltage i en begivenhed i Dragør, men i ligeså høj grad af dem, som udbyder og arrangerer events eller offentlige begivenheder. Under mottoet ”der sker mere end du tror” er det vores ønske at få så mange arrangementer og begivenheder tilmeldt den nye kalender, så alle har mulighed for at planlægge besøg. Vi har ligeledes en forhåbning om, at læsere uden for Dragør vil nyde godt af den nye kalender, hvor de får lejlighed til at se og planlægge spændende besøg i Dragør.

Erhvervsregistret
En anden brugervenlig tjeneste i e-avisen er det nye Erhvervsregister – eller sagt på godt gammeldags dansk, telefonbog. Vi har bygget en funktion hvor alle virksomheder, forretninger, butikker, læger, foreninger m.v. vil blive registreret med navn og kontaktoplysninger, så vi får en let og overskuelig genvej til at finde det, vi skal bruge. Vi opfordrer alle virksomheder og foreninger m.v. til at se efter, om de er korrekt eller mangelfuldt registreret. Er der ændringer, eller mangler din virksomhed, forening m.v., så beder vi dig kontakte os på redaktionen@dragoernyheder.dk med de manglende oplysninger, som hurtigt vil blive opdateret.

Vi håber at erhvervsregistret vil blive brugt til at støtte op om de lokale virksomheder, fordi det giver brugerne en nem og hurtig adgang til at finde den service eller ydelse, de har brug for.

Dragørs historie
Ingen e-avis uden Dragørs spændende historie. Vi er på redaktionen meget begejstrede over, at vi har fået vores lokale historiker Dines Bogø med på holdet som medredaktør. Dragør har en rig og spændende historie, som vi løbende vil bringe artikler om, også historie fra ny og nyere tid. Vi er overbevist om, at ”Dengang og Nu” vil blive flittigt læst af alle, uanset alder.

Daglige nyheder og et spadestik dybere
Daglige nyheder og aktualiteter bliver en vigtig del af e-avisen. Redaktionen vil bestræbe sig på at formidle så mange aktualiteter som muligt. Det vil være nyheder og aktualiteter om stort og småt i Dragør. For at få så bred dækning som muligt modtager redaktionen meget gerne tips og henvendelser fra læserne.

De daglige nyheder og aktualiteter vil løbende blive suppleret med spændende artikler, hvor vi får lejlighed til at gå et spadestik dybere med et emne. Det kan være en spændende, engageret Dragør-borger vi taler med eller en spændende virksomhed, som vi trækker frem i lyset. På artikelsiden glæder vi os over kunne at præsentere e-avisens samarbejde med journalist Pia Melander Guilbert, der vil fungere som medredaktør. Pia er freelancejournalist og har mange års erfaring. Hun har skrevet flotte artikler for blandt andet magasiner, aviser og ugeblade.

Nyt fra kommunen
En anden betydelig tjeneste på den nye e-avis er vores dækning af alle væsentlige informationer og nyheder fra Kommunen. Som læser af e-avisen får du et hurtigt overblik over de seneste nyheder og informationer fra Dragør Kommune. Kommunen leverer en lang række vigtige og væsentlige informationer, og med denne ekstra tjeneste på e-avisen håber vi at medvirke til at kommunens informationer når ud til så mange borgere som muligt.

Samarbejde med foreninger og kulturliv
E-avisen vil tillige fokusere på kultur og fritid. Gennem samarbejde med byens foreninger og kulturliv vil vi henad vejen udbygge det redaktionelle arbejde på dette område. Der vil bl.a. være fokus på idræt og sport, turisme, kunst og kultur m.v. Vi opfordrer igen læsere til at sende bidrag og input til redaktionen som vedrører dette område. På sigt håber vi at finde en spændende medredaktør til dækning af Kultur & Fritid.

Ugens kulinariske tip
På det kulinariske område vil vi bringe ”Ugens Tip”. Vi er meget glade for at vores lokale livsnyder, øl, vin og mad entusiast Jean-Yves Puibaraud hver uge bringe et kulinarisk tip til læserne. Det kan være en særligt god øl eller vin fra et af vore supermarkeder, en dagens ret eller andet, som har inspireret Jean-Yves i løbet af ugen, og som han deler i Ugens Tip. Vi glæder os meget over samarbejdet med Jean-Yves Puibaraud og ser frem til også at nyde godt af hans veludviklede humoristiske sans.

Facebookgruppen og avisen
Andre små tjenester på siden vil bl.a. være muligheden for at holde øje med vejret, finde genveje til andre lokale online sider og guides. For de Facebook glade vil der fortsat være mulighed for at følge med i de nyeste opslag i Facebookgruppen DragørNyheder og med et enkelt klik hoppe over og kommentere eller like et opslag. Vi har valgt at adskille Facebook gruppen fra e-avisen, således at dialog mellem læsere og borgerne fortsat vil foregå i Facebook gruppen.

Annoncer
DragørNyheder.dk er et annoncefinansieret medie. Det betyder at du som læser vil opleve annoncer på siderne. Vi har gjort vort bedste for at opsætningen bliver så læservenlig som muligt men samtidig også giver plads til at vore lokale virksomheder kan blive profileret. Vi glæder os til samarbejdet med de mange lokale forretninger og virksomheder som kan profilere sig i den nye e-avis.

Vi lytter til dig
Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør en ny e-avis heller ikke. Derfor vil I som læsere kunne opleve, at e-avisen løbende bliver opdateret med nye tjenester og funktioner. Vi vil på redaktionen være meget lydhør overfor ønsker og input fra læserne, som kan bidrage til, at vi kan gøre e-avisen så god og læservenlig som muligt.

Ta godt imod os og send gerne tips, kommentarer, gode historier og ikke mindst nyheder som vi kan dække.

Redaktionsteamet

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?