Nyt om forretninger i Dragør

Badstuevælen

Den nuværende dametøjsforretning ”By Josephine” på Badstuevælen lukker.

Lejemålet, som Dragør Kommune er udlejer af, er afstået til Helle og Lars som i forvejen driver butikkerne Laura Ella og Den Gamle Bager på Kongevejen.

Afståelsen af lejemålet er nyligt godkendt af Dragør Kommunalbestyrelse.

Ifølge redaktionens oplysninger kommer der Outlet med herretøj.

Møllegade

Flügger lukker butikken på Møllegade. Ejendommen er sat til salg hos mæglerfirmaet EDC Living.

Maglebytorv

Ny butik på vej i Dragør Centret på Maglebytorv. Som skiltet antyder kommer der en service og reparationsbutik Drop ´n` Fix. De udfører service og reparation af mobiltelefoner og tablets, køb og salg af samme samt tilbehør.

Kirkevej 137

I januar åbnede Pizza Burger House i Danske Banks tidligere lokaler.

Har du nyheder eller ændringer vedrørende din butik, åbner du ny butik eller afvikling af eksisterende butik er du velkommen til at sende information til redaktionen@dragoernyheder.dk

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?