Flere hundrede borgere til stormøde om Diger i Dragør

Tirsdag den 6. februar var der stormøde om fremtidens diger i Dragør i Hollænderhallen, hvor flere hundrede engagerede borgere var mødt frem. Se TV2 Lorrys indslag og billedgalleri nedenfor.

Velkomst af udvalgsformand

Stormødet blev indledt kl. 19 med en velkomst af formand for By-, Erhvervs- og planudvalget Allan Holst. Derefter var der faglige oplæg om digeprojektet af fagmedarbejderne i kommunen samt af eksperter i borgerinddragelse fra virksomheden Backscatter, der gav et overblik over, hvilke temaer, der har fyldt i debatten indtil nu. Efter oplæggene var der information og engageret debat ved de stande, der til lejligheden var opstillet i Hollænderhallen med forskellige temaer omkring fremtidens diger i Dragør.

Høringen løber frem til den 25. februar

Det var kommunen, der havde inviteret til stormødet med oplæg og efterfølgende information og debat ved tema-standene i hallen. Stormødet var det sidste møde i den indledende høringsperiode om digerne, som løber frem til den 25. februar. Det er således stadig muligt at få sin stemme hørt via Facebook-siden Diger i Dragør og via e-mail til diger@dragoer.dk. Alle input og indlæg i debatperioden – både fra møderne, på Facebook-siden og via e-mailen – vil indgå i opsamlingen til kommunalbestyrelsen.

Diger i Dragør: Interview med direktør og borger

Direktør Mette Jeppesen og formand for Søvang grundejerforening Tom Clausen medvirkede under stormødet i et interview med TV2 Lorry.

Seneste artikler

 

Fik du læst?