Sommeren er på vej – oprydning på Mormorstranden

Storme og uvejr har sat sit præg på Dragørs i forvejen udsatte strande. Tang hober sig op i store mængder og under normale omstændigheder, er det blot naturens luner. På Mormorstranden er det ikke just en appetitvækker, nær man skal dyppe fødderne.

Her til formiddag, var de store maskiner kørt i stilling og der bliver gravet og kørt tang væk i store mængder.

Om 23 dage starter foråret officielt og det bliver skønt med en flot ren strand. Lad os håbe der er penge i kassen til at holde Mormorstranden fin hele sommeren. Stranden er en perle – men bedst når den er tilgængelig og ren.

Der var lagt køreplader ud på Prins Knuds Dæmning for at skåne underlaget med de store køretøjer.

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?