Dragør – børnenes fastelavnsmekka

Fastelavn for børn

Traditionen tro har byens butikker og forretninger i dag arrangeret hyggelige fastelavnsarrangementer for børnene. Alle steder var der gjort meget ud af hyggen, med fastelavnsboller, kakao, slik og Punch til mor og far.

MENY Møller Jensen kl.10.00

Dejlige fastelavnsboller og varm kakao var gjort klar til alle fremmødte.

Elias blev som Dragørs første kronet som Kongen af Krudttårnsvej, efter et godt og præcist slag, som sendte det sidste bræt til jorden.

Dragør Centret, Maglebytorv kl. 11.00

Mange familier med børn var mødt op i Dragør Centret, hvor alle butikker i fællesskab havde sørget for 6 tønder til de mange børn.

Ligeledes var der her sørget for de fremmødte med fastelavnsboller og Punch til de voksne. Her fra redaktionen kan vi meddele, at der ikke var sparet på rom i den klassiske varme drik. En kop var nok til røde ører og varme kinder.

De 6 tønder blev slået ned én efter én og indholdet blev hurtigt samlet op.

Badstuevælen kl. 12.00

På Badstuevælen var der traditionen tro stort fremmøde, da Dragør Gadelaug afholdt sin fastelavnsfest for de små og lidt større.

Gadelauget havde ligeledes sørget for en solid tønde til de voksne med barnlige sjæle. Rygtet vil imidlertid, at også den tønde, sørgede de unge for at slå bunden ud af.

Valdemar blev den første som fik en præmie for bedste udklædning i sin aldersgruppe.

Madeleine, den lille mariehøne, kunne for første gang i sit liv, være med til tøndeslagning i Dragør. Kræfterne rakte ikke til bund eller krone, men hyggeligt var det.

En rigtig festlig dag, hvor vejret holdt sig pænt, dog lidt koldt. Godt der var noget at varme sig på. Dragør er børnenes fastelavnsmekka.

Her kan du se billede gallerier fra dagens tre arrangementer:

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Fastelavn Meny”]

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”21″ gal_title=”Fastelavn Dragør Centret”]

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Fastelavn Badsturevælen”]

Seneste artikler

 

Fik du læst?