Fastelavn i Dragør – parat til besøg af venner, bekendte og rytterne

Cythia & Peter

Gennem mange år har Cythia været særdeles aktiv ved arrangementerne, når rytterne i Dragør og Store Magleby “Slår katten af tønden”.

Når rytterne om søndagen er på tur i Dragør stopper de omkring kl. 15.00 ved Cythia og Peter Bech på Kongevejen. Her bliver de beskænket på passende vis og hyldet af parrets mange fremmødte venner.

I og uden for huset er der pyntet op med mange effekter med relation til de gamle traditioner.

Jeg fik mulighed for et besøg lørdag den 10. februar 2018. Imponerende egen samling og udlån fra flere. Mange af genstandene har deres “egen historie”.


 

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?