Nynne Thøger Navntoft – Årets Tøndedronning ved Blushøj

Søndag var der gang i fastelavnsløjerne i Dragør. Fra kl. 9.15 søndag morgen var rytterne rundt i Dragør på den traditionsrige Punch rute, hvor der blev skålet og sunget for Fastelavnsforeningens venner og støtter.

Med 30 stop på Punchruten er det ikke så overraskende at rytterne får smil på læben og røde kinder. Humøret var højt til glæde for de mange fremmødte tilskuere.

Den store finale ved Blushøj kl. 16 blev overværet af usædvanligt mange fremmødte og feststemte tilskuere. Der var fantastisk stemning ved Blushøj og fuld valuta for pengene. Rytterne sad god i sadlen, med et godt greb om fastelavnskøllen og der skulle ikke gå længe før det begyndte at knirke i træværket.

Med en sidste stump pind hængende for enden af snoren sætter Nynne Thøger Navntoft et præcist og dræbende slag ind som sender den sidste stump ud på en længere månerejse.

Årets Tøndedronning Nynne Thøger Navntoft

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Meget mere end en trappe

Endelig blev den indviet: Dragør Skole har fået arkitekttegnet læringstrappe   Af Camilla Lærkesen Den har allerede været flittigt brugt, men fredag morgen inden efterårsferien

Læs mere »