LigaBold.dk Awards – tæt opløb til Årets Målmand

Afstemningen er i fuld gang på LigaBold.dk Awards 2017. I første tur er Årets Målmand kåret og for Dragørs vedkommende strøg den bold lige forbi stolpen efter et tætopløb.

Det blev Målmanden fra FC Udfordringen der løb med den eftertragtede titel som Årets Målmand med 28% af stemmerne. Stærkt forfulgt af Mads Glæsner fra Dragør Boldklub med 24% af stemmerne. Trods alt et meget flot resultat af Dragørkeeperen.

Se resultatet af LigaBold.dk afstemningen til Årets Målmand her:

ÅRETS MÅLMAND I KBU SERIE 1, PULJE 2 – VINDEREN ER:

28% Patrick Jespersen, FC Udfordringen
– Patrick har været en sikker sidste skanse med nogle fantastiske refleksredninger og er en aggressiv keeper der hurtigt kommer ud af sit mål og dækker godt af. Dertil en uhyre sympatisk og rolig person.

26% Rasmus Brix Ohmann, Husum Bk.
– Topholdets keeper har flere gange disket op med fantastiske redninger i det forgangne år. Han er uden tvivl en vigtig brik i holdets kampagne for at rykke op i Københavnsserien. En stærk keeper.

24% Mads Glæsner, Dragør Boldklub
– Glæsner debuterede i sommers for Dragør Boldklub, og siden været en sikker sidste skanse for Amager-klubben. En dygtig målmand der har leveret flotte præstationer.

22% Rasmus Bonde, Bk. Fix.
– Bonde vogter kassen for Fix og det med stor succes. Keeperen fra den københavnske nordvest-klub kan se tilbage på et flot 2017, hvor han har haft stor andel i holdets succes.

Der er fortsat en række afstemninger hvor Dragør har bolden i spil. De offentliggøres i løbet af ugen hvor vi følger op.

Se de nominerede profiler her:

 

Miniportræt af LigaBold.DK nominerede Dragør Boldklub spillere

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Målmand – Mads Glæsner

Mads debuterede på DB’s 1. seniorhold den 19. august 21017, mod KFB. Mads er en ung lovende målmand, som har fået sin fodbold opdragelse i DB og andre klubber. Mads ”vendte” tilbage til DB sommeren 2017, og var fra starten af opbygningen af ”det nye 1. senior” et oplagt valg som første målmand. Mads har indtil nu spillet 13 kampe for DB.

Årets Topscorer Frederik Frost

Frederik Frost debuterede på DB’s 1. senior den 29. maj 2015 mod FC Udfordringen. Frost er en lynhurtig wing, med et antrit, som sætter de fleste forsvarsspillere af. Dog scorede Frost kun ét mål i sine første 12 kampe. Herefter kom der hul på mål-bylden, og Frost har været en hyppig målscorer siden. Frost har til dato spillet 53 kampe og scoret i alt 31 mål. I Serie 1 sæsonen 2017/18 har er Frost DB’s topscorer med 10 mål i 11 kampe.

Årets Talent & Året Spiller Marco Balck

Marco Balck debuterede på DB’s 1. senior den 6. juni 2015. Marco er med sin teknik og råstyrke med til at styre DBs midtbane spil. Om end Marco ikke har den største fysik, er han i stand til at sætte sig igennem, og kontrollere spillet. Marco kan med sit overblik spille sine angribere fri, med korte og lange afleveringer. Marco er ikke den store målscorer, 4 mål er det blevet til i 49 kampe. Marco er fra nytår 2018 på kontrakt i Fremad Amager, som ser store muligheder i Marco.

Årets Træner Martin Enggaard

Træner Martin Enggaard, kom til Dragør Boldklub, fra starten af Serie 1 sæsonen august 2017. Martin har træner erfaring fra bl.a. Hvidovre og HIK, inden turen kom til DB. Med sig har Martin sin ven og trænerkollega, Thomas Weihrauch. De to supplerer hinanden ganske fornemt, og begge har været med til at sætte en ny gejst på 1. senior holdet. Som ”de” siger ”ude i byen”, Martin har formået at få meget ud af et begrænset spillermateriale…!

Nr. 2 fra venstre

Årets Stadion – Dragør Stadion

Det er småt med stadions i rækken, men skal man fremhæve et enkelt af slagsen, må det blive Hollænderhallen i Dragør. Her er der både lystavle, et cafeteria tæt på og en stadionspeaker, der oplyser om målscorere fra hjemmeholdet. Citat: ”LigaBold.DK.

Dragør Boldklubs stadion blev etableret år 2000. Siden hen er det etableret en kunstgræsbane.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?