Dragørborgerne er rigtig gode til at betale ejendomsskat

Restancen på ejendomsskatter er i Dragør Kommune faldet til et meget lavt niveau. Fra over halvanden million i 2015 til kun lidt over 200.000 kr. her i 2017.

 

Et flot resultat

“Vi har i Dragør fået nedbragt restancerne på ejendomsskat til et meget lavt niveau svarende til 0,2 procent af de samlede ejendomsskatter. Det er et flot resultat, som vi kan være godt tilfredse med”, siger økonomichef Morten Højberg Vestergaard.

Dette er ifølge økonomichefen sket efter et fokus på området i Økonomiudvalget gennem længere tid samt en flot indsats fra medarbejderne i Dragør Kommunes Opkrævning, som har båret frugt.

Fakta om ejendomsskat

Ejendomsskat består af grundskyld, renovation, skorstensfejning og rottebekæmpelse. Siden starten af 2017 har kommunerne selv skulle stå for inddrivelse af ejendomsskat og ikke længere overgive inddrivelsen til Skat.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »