De ”unge” i Dragør rejser til Hollywood!

Hvis man skal tro Facebook har mange af de ”unge +40” i Dragør været en tur forbi Hollywoods Walk of Fame.

Vi ved alle, at stjernerne i Hollywood kan noget som kun er de færrest forundt. De ser altid godt ud, er aldrig trætte og rynker er noget der hører fortiden til.

Nu har en ny app på mobiltelefonen imidlertid gjort turen til Hollywood og Walk of Fame en del kortere og følger man med på Facebook har adskillige Dragør-borgere benyttet chancen for at få en ”Hollywood kur” på mobilen.

FaceApp hedder det og med hjælp fra kunstig intelligens transformeres dit ansigt, på ingen tid til en frisk Hollywood stjerne via et specielt ”Hollywood filter”.

Med til historien hører det, at den samme FaceApp kan sende dig både frem og tilbage i tiden. Den kan transformere dit ansigt til en helt ung udgave, en ældre eller sågar en ”hitman”.

Vil du en tur til Hollywood, som så mange andre fra Dragør, skal du blot downloade FaceApp på din mobil og vupti så er du en stjerne.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?