Marco Balck, Dragør BK løb med sejren i LigaAwards 2017!

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Årets Talent 2017 er Marco Balck, Dragør Boldklub.

Med 33% af stemmerne kunne Marco Balck hive den eftertragtede titel hjem.

Marco Balck fik debut på Dragør Boldklubs 1. senior den 6. juni 2015, i en kamp mod V.L.I., som DB vandt 2-0. I sin kun fjerde kamp, scorede Marco 2 mål i en 6-0 sejr, på hjemmebane over

BK Heimdal. Derefter var der lidt pause med målscoringen, men Marco´s plads på midtbanen var hans. Med et kompromisløst spil og gode tekniske færdigheder, et godt blik for spillet, styrede Marco slaget på midten.

Marco Balck har netop skrevet kontrakt med Fremad Amager efter flere sæsoner, hvor han har været en kæmpe profil for Dragør Boldklubs 1. seniorhold.

Marco’s sidste mål for i den gule dragørtrøje (indtil videre) blev scoret mod PI Fodbold 13. april 2017 i et 2-3 nederlag. Marco skal huske han altid er velkommen i Dragør Boldklub, og ønskes alt muligt held og lykke frem over.

Stjernerne på dansk fodbolds stjernehimmel fra 2.division og nedefter.

Her kan du se hvem der løb afsted med titlen i de forskellige puljer.

Kilde: LigaBold.dk

ÅRETS TALENT I KBU SERIE 1, PULJE 2 – VINDEREN ER:

33% Marco Balck, Dragør Boldklub
– Balck har netop skrevet kontrakt med Fremad Amager efter flere sæsoner, hvor han har været en kæmpe profil for Dragør-mandskabet. Han har gode tekniske færdigheder, et godt blik for spillet, og så er Marco kompromisløs i sit duel spil.

Billede Marco Balck

25% Sebastian Stage, Husum BK
– Stage er en ung spiller, der har haft sin opvækst i Husum, men som ungdomsspiller prøvede sig af andre steder. Nu er han tilbage og han har i den grad været en dominerede spiller for Husum og i rækken. Har scoret masser af mål og assisteret.

24% Patrick Dahlin, PI Fodbold
– Rækkens måske hurtigste spiller på de første meter, driblestærk og en målnæse uden lige. Han er en meget ung knægt, omkring de 17-18 år, og har derfor en stor fremtid foran sig.

18% Josef Moussa, Husum BK
– Moussa har bygget på i sit defensive spil i det forgangne år, og er nu tæt på at være en komplet spiller. Et så stort talent, at de fleste i og omkring Husum ikke regner med at kunne holde på ham ret meget længere.

DragørNyheder.dk ønsker Marco Balck tillykke med den flotte titel!

Seneste artikler

 

Fik du læst?