Flot 2. plads til Dragør Boldklubs 1. senior træner, Martin Wittrup

Dragør Boldklubs 1. senior træner, Martin Wittrup løb med en flot 2. plads i LigaAwards 2017 om Årets Træner kun sølle 6% efter vinderen fra Husum BK.

Kilde: LigaBold.dk

Flere klubtrænere har gjort sig positivt bemærket i det forgangne år og opnået ekstraordinære resultater med deres respektive hold. I dag hylder LigaBold.dk manden med det sidste ord, når vi offentliggør vinderne af Årets Træner. Se hvilken kandidat der løb med titlen her.

ÅRETS TRÆNER I KBU SERIE 1, PULJE 2 – VINDEREN ER:

43% Martin Krøger, Husum BK
– Krøger har placeret Husum på en flot 1.plads i indeværende sæson. Dermed fik cheftræneren vendt skuden efter KS-nedrykningen. Flot arbejdet af træneren, der har fået vendt holdets moral og pustet nyt liv i kludene. Et arbejde der bør anerkendes.

37% Martin Wittrup, Dragør BK
– Wittrup har gjort det rigtig godt i denne sæson efter skuffelsen sidste år. At få så meget ud af et så begrænset spillermateriale er imponerende!

20% Mikki Nielsen, PI Fodbold
– Nielsen overtog efter der var spillet 5 kampe, og insisterede på at skifte taktik og opstilling lige med det samme, uden at have mulighed for at træne det. Det førte holdet til sejr i 7 ud af 8 kampe. Flot gået.

Martin Wittrup har siden sin start opnået flotte resultater med 1. seniortruppen i Dragør BK.

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

“Martin Enggaard har været aktiv i foreningslivet mere eller mindre siden han blev født og har altid involveret sig i foreningerne i sit nærmiljø og har været fodboldtræner i en del år efterhånden. Senest var Martin assistenttræner for HIK’s 2. divisionshold, og før det var han træner/leder i Hvidovre IF i fem år, hvor han både nåede at være T+-træner, træner for diverse ungdomshold og sluttede af som assistenttræner for 1. senior i 1. og 2. division. I 2012 tog Martin A-trænerlicens. 

I 2011 startede Martin sammen med en god trænerkollega “Projekt 1000 Mål”, som var et nonprofit-projekt med henblik på at sætte fokus på målscoringen. 

Foruden trænergerningen har Martin Enggaard været DBU-instruktør siden 2010 og afholdt B1-trænerkursus i Dragør Boldklub i efteråret 2017.

”Dragør Boldklub virker til at være en rigtig velfungerende breddeklub med et ret afklaret syn på, hvad klubben skal bidrage med i lokalmiljøet” udtaler Martin Wittrup

Martin har som træner været i spidsen for DBs 1. senior i 13 Serie 1 kampe – 8 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag. Målscore: 37-23. Pokal kampe: 2 – 1 sejr 11-0 og et nederlag 4-5. målscore: 15-5. Men røg altså ud af DBU pokalturneringen.”

Dragør Boldklub 1. senior spiller træningskamp lørdag d. 24/2 kl. 11 mod Sundby. Har du tid så kig forbi til et par hyggelige timer i Dragør Boldklub og se drengene i aktion.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?