Marco Balck fra Dragør kåret til Årets Spiller i LigaBold.dk Awards 2017

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Årets Spiller 2017 – LigaBold.dk Award

Marco Balck fra Dragør løb med titlen som Årets Spiller i LigaBold.dk Award 2017.

Marco, som i vinterpausen er skiftet til Fremad Amager, har haft sin store andel i at Dragør Boldklub 1. senior lige nu ligger nummer 2 i Serie 1.

Marco, blev også kåret som året talent, og det viser at det store træner arbejder der er i Dragør Boldklub, bærer frugt. Der er hårdt arbejde hele året, men det betaler sig i sidste ende. Også en stor tak til alle frivillige trænere og ledere i Dragør Boldklub.

ÅRETS SPILLER I KBU SERIE 1, PULJE 2 – VINDEREN ER:

41% Marco Balck, Dragør BK
– Balck har netop skrevet kontrakt med Fremad Amager efter flere sæsoner, hvor han har været en kæmpe profil for Dragør-mandskabet. Han har gode tekniske færdigheder, et godt blik for spillet, og så er Marco kompromisløs i sit duelspil.

39% Sebastian Stage, Husum BK
– Stage er en ung spiller, der har haft sin opvækst i Husum, men som ungdomsspiller prøvede sig af andre steder. Nu er han tilbage og han har i den grad været en dominerede spiller for Husum og i rækken. Har scoret masser af mål og assisteret.

20% Mathias Dam, PI Fodbold
– Mathias er en jernmand på den centrale midt og er skåret i Bornholmsk granit og laver tilmed godt med mål. Han er både lynhurtig og dygtig teknisk, samt et bæst i duelspillet. Er stort set hver gang banens bedste, uanset modstander.

Et kæmpe tillykke til Marco Balck!

Seneste artikler

 

Fik du læst?