Marts måned står i gastronomiens tegn på Dragør Ungdomsskole

Information fra Dragør Ungdomsskole

Gastronomisk måned i marts

Der er juicer for en dag, mexicansk street food og cupcake master på menuen på Ungdomsskolens weekendhold i marts måned og det er stadig muligt at komme med!

Dragør Ungdomsskole byder velkommen i køkkenet flere weekender i marts, hvor fokus bliver på læring, fordybelse og teamwork når vi kaster os ud i mad holdene “juicer for en dag”, Mexicansk Streetfood og cupcake master. Fælles for alle hold er det bliver sjovt, hyggeligt, lærerigt og alle er velkomne ligegyldigt om man er en haj i et køkken eller nybegynder.

(Billede fra ungdomsskolens hold i december, hvor der var fokus på kreativitet, udvikling af kompetencer i køkkenet og samarbejde, hvilket vil gå igen i alle madhold i marts).

Juicer for en dag

Lørdag den 3. marts kl. 10-15 afholder vi juicer for en dag, hvor man lærer at lave en masse forskellige juice, smoothies og shakes med alverdens frugter og grønsager. Der skal høres højt musik og laves juice hele dagen.

TILMELDING NØDVENDIG OG FOREGÅR PÅ:
https://dragoerungdomsskole.dk/Enrollment.aspx…

Mexicansk Street Food

løber af stablen lørdag den 10. marts kl. 10-15 og her lærer man at lave alle de klassiske mexicanske retter fra bunden, med gode råvarer og masser af kærlighed. På menuen er blandt andet nachos, tacos, guacamole og burritos. Der kommer til at være fart over feltet, alt imens der skal laves både sprøde, varme og stærke retter.

TILMELDING NØDVENDIG OG FOREGÅR PÅ:
https://dragoerungdomsskole.dk/Enrollment.aspx…

Cupcakes

Kom og deltag i mesterværk cupcakes et kagekursus for alle cupcakes-elskere! Det foregår søndag den 11. marts kl. 10-15. Man kommer til at lærer nye teknikker til at pynte cupcakes, lave frosting og pynt. Der vil blive lavet masser uimodståelige cupcakes med både fantastisk smag og udseende, som var de med i den store bage dyst. Der er mulighed for lade fantasien tage over og finde sin kreative side frem, når hele dagen står i kagens tegn.

Dragør Ungdomsskole glæder sig til at se masser af unge på vores forskellige madhold i marts

Tilmelding og mere kan findes på Dragør Ungdomsskole hjemmeside: Dragoerungdomsskole.dk og holdene er for unge bosat i Dragør fra 7. klasse til og med 18 år.

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?