Irma med nyt koncept – ”Det Urbane Irma”

Dragør med i ny Irma strategi

Som led i en ny strategi ”Det Urbane Irma 2018-2021” lukker Irma 11 butikker i Taastrup, Værløse, Valby, Sundbyvester Plads, Virum, Frederikssund, Slagelse, Holbæk, Næstved, Ringsted. Postnummer 2791 er heldigvis med i den nye Irma strategi som udrulles de kommende år.

Skal ramme idealisten og madelskeren

Med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma” vælger man at koncentrere sig om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaserede fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer.

Fleksible elementer og økologi som grundsten

I fremtiden vil Irma fokusere på at fremstå som et ”MADHUS” med fokus på elementer som Street-Kitchen og Deli´er, specialafdelinger for vegetarer og veganere, slagtervarer og friskbrød og det grønne måltid – de nemme fødevarer på farten og måltidsløsninger i det hele taget skal trække nye kunderne ind i de nye butikker.

Det urbane Irma i Dragør

DragørNyheder.dk har forsøgt at få en kommentar fra Irmas butikschef i Dragør Waleed Soliman for at høre hvad den nye strategi kommer til at betyde for Irma i Dragør. Desværre har det ikke været muligt endnu. Vi vender dog tilbage så snart vi har fået kommentarer fra butikschefen.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?