Irma med nyt koncept – ”Det Urbane Irma”

Dragør med i ny Irma strategi

Som led i en ny strategi ”Det Urbane Irma 2018-2021” lukker Irma 11 butikker i Taastrup, Værløse, Valby, Sundbyvester Plads, Virum, Frederikssund, Slagelse, Holbæk, Næstved, Ringsted. Postnummer 2791 er heldigvis med i den nye Irma strategi som udrulles de kommende år.

Skal ramme idealisten og madelskeren

Med Irmas nye strategi ”Det Urbane Irma” vælger man at koncentrere sig om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaserede fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer.

Fleksible elementer og økologi som grundsten

I fremtiden vil Irma fokusere på at fremstå som et ”MADHUS” med fokus på elementer som Street-Kitchen og Deli´er, specialafdelinger for vegetarer og veganere, slagtervarer og friskbrød og det grønne måltid – de nemme fødevarer på farten og måltidsløsninger i det hele taget skal trække nye kunderne ind i de nye butikker.

Det urbane Irma i Dragør

DragørNyheder.dk har forsøgt at få en kommentar fra Irmas butikschef i Dragør Waleed Soliman for at høre hvad den nye strategi kommer til at betyde for Irma i Dragør. Desværre har det ikke været muligt endnu. Vi vender dog tilbage så snart vi har fået kommentarer fra butikschefen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?