Åbningsreception – Dragør Ungdomsråd

Dragør Ungdomsråd er et talerør for unge i Dragør og samlingspunkt for de, der er interesserede i at have en politisk indflydelse på deres hverdag. Vi er et fællesskab med plads til alle og hygger sammen hver anden uge over lidt mad og en god snak om et emne der berører os i hverdagen – det kan være natbusser, ungecaféer, hvilke fritidsaktiviteter ungdomsskolen bør fokusere på eller hvor vi skal tage hen for at forberede os til eksamen.

Vi holder åbningsreception d. 5. marts kl. 15:30-17:00 i multisalen på Store Magleby Skole for at fejre at vi er startet op igen i denne sæson. Her vil vi byde på en non-alkoholisk drink og lidt snacks samt en mulighed for at møde os og høre om vores arbejde. Vi har forberedt en tale og kommer selv i jakkesæt og fine kjoler.

Tilmelding via Facebook kan ske her: https://www.facebook.com/events

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Dragør Ungdomsråd

Andreas, Crilles, Frederik, Johan, Madeeha, Rebekka & Signe Olivia

Seneste artikler

 

Fik du læst?