Tilbageblik – første måned med DragørNyheder.dk

En måned er gået siden e-avisen første gang så Dragørs lys. Vores forventning var, at det ville tage tid at bringe et nyt medie ind i stuerne, busserne, togene, bilerne, arbejdet, lommen eller på skrivebordet – hver dag, alle dage. Den forventning er mildest talt blevet gjort til skamme.

Tak for den fuldstændigt overvældende og positive respons. Vi så glade og taknemlige.

Over 12.000 unikke brugere

Allerede i løbet af den første måned har e-avisen fået over 12.000 unikke brugere. Tallet stiger hver eneste dag. DragørNyheder.dk har haft over 50.000 sidevisninger. Vi har bragt 200 indlæg og artikler – eller et snit på 6-7 daglige indlæg.

Teamet bag DragørNyheder.dk har stået sin prøve, og stemningen er fantastisk. Vi glæder os til hvert eneste nye indlæg eller artikel og arbejder hele tiden på at forbedre platformen og brugervenligheden. Vi holder øje med vindretningen og vil løbende bestræbe os på at bringe aktuelle indlæg og artikler, der imødeser læserinteressen.

Samtidig arbejder vi konstant på at tilpasse Menuen, så brugervenlighed og sideoverblik bliver forbedret. Det skal være nemt og overskueligt at navigere rundt på siden og finde relevante emner, artikler, indlæg og informationer.

Nyhedsbrev på vej

Næste store tiltag er et nyhedsbrev, der udsendes pr. e-mail. Nyhedsbrevet skal bl.a. tilgodese alle de brugere, som ikke er på Facebook. Det skal også servicere de læsere, som ønsker et hurtigt overblik over væsentlige nyheder og indlæg.

DragørNyheder.dk er din miljørigtige, lokale gratis e-avis som opdateres flere gange dagligt med seneste nyt.

E-avisen er gratis for alle læsere, fordi den er annoncebetalt. Derfor opfordrer vi alle vores læsere til at handle lokalt og støtte vores annoncører. Handler du lokalt i dag – har du også lokale butikker i morgen.

Endnu engang tak for den fantastiske modtagelse. Vi glæder os til at levere endnu mere indhold til jer.

De bedste hilsner

Teamet bag DragørNyheder.dk

Pia Guilbert, Dines Bogø, Jean-Yves Puibaraud, Thomas Thorndahl, Peter Kristensen

Seneste artikler

 

Fik du læst?