Ugens Bolig i Dragør

Ugens Bolig præsenteres af Nybolig Dragør
I et roligt kvarter i Dragør, tæt på Store Magleby, kan I nu flytte ind i denne fremragende, velholdte og flotte etplansvilla, som er beliggende i en lukket lille lomme af Høgevænget i nummer 6.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside

Romantisk gårdhave og mulighed for hjemmeværksted
Villaen er omkranset af en 700 kvm stor grund, som er yderst charmerende med snoede stisystemer af rustikke stenflager, hyggelige små kroge og hjørner, en nem have og en stor romantisk gårdhave med en fin fiskedam. Dertil grundmuret isoleret garage, ideel til at arrangere et handy hjemmeværksted og pavillon med indbygget grill.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside

Børneafdeling & hjemmekontor
Huset er godt indrettet med tre soveværelser, hvoraf de to af dem ligger side om side i forbindelse med den marmorbelagte entré. En perfekt børneafdeling eller et muligt kontor og gæsteværelse. Til den anden side ligger boligens badeværelse med fliser i varme jordnuancer. Her finder man både separat brusemiljø og gode vinduespartier til udluftning.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside

Nyt køkken fra 2017
For enden af gangen bevæger man sig ind i det nye lækre køkken-alrum fra sommeren 2017. Køkkenet er smukt og stilrent i sine hvide, grebsfrie materialer, og i lofterne er der indsat LED spotlys, som giver en flot stjernehimmeleffekt. Det massive og mørke merbau marineplank gulv komplementerer de lyse materialer, og rummet giver god plads til fællesspisning med familien og gæster.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside

Stor lys stue
Endelig byder huset på en stor og lys stueafdeling med sildebensparket med mange muligheder for spændende indretning. Herfra er der fri passage til husets sidste soveværelse samt ud til en sydvendte terrasse.

Klik på billedet for at komme til mæglerens hjemmeside

Ugens Bolig præsenteres af Nybolig Dragør

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »