Emil Stenlund fra Dragør vil gå hele vejen!

Dragørdrengen Emil Stenlund vil til tops – ikke kun i Danmark har Talent 2018
Den 12-årige danser og Dragørdreng Emil Stenlund begejstrede i TV2 udsendelsen ”Danmark har Talent” og er videre i Live Shows på lørdag d. 10. marts kl. 20.00 hvor Dragør skal være med til at STEMME Emil videre i konkurrencen.

Emil Stenlund fik sig en snak med Casper Kvist som underviser ham i matematik og idræt på Nordstrandskolen. Emil fortæller om livet som eliteudøver, ambitionerne og drømmene. Du kan se interviewet her og samtidig få et par fif til nogle gode ”moves”:

https://www.youtube.com/watch?v=ZWP69fPkGAA&feature=youtu.be

Det er ikke kun på dansegulvet og scenen Emil har talent. ”Emil er en energibombe, som altid deltager med super engagement og så er han både dygtig og grundig – fantastisk knægt” siger Casper Kvist om Emil.

Interessen for dans har Emil ikke fra fremmede. Hans forældre Maria og Kenneth Stenlund driver cphdans med 12 danseskoler på Sjælland – så mon ikke Emil får et par gode råd med på vejen mod stjernehimlen.

Du kan følge Emil Stenlund på hans Facebook side:

klik på billedet for at komme videre

Casper Kvist er udover at være lærer på Nordstrandskolen en ildsjæl i foreningslivet i Dragør og iværksætter. Casper Kvist er bl.a. Stævneleder for det store pinsestævne (BankNordik Cup) i Dragør og iværksætter med virksomheden sportsmarked.dk hvor man kan købe og sælge brugt sportsudstyr.

Klik på billedet for at komme til sportsmarked.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?