Emil Stenlund fra Dragør vil gå hele vejen!

Dragørdrengen Emil Stenlund vil til tops – ikke kun i Danmark har Talent 2018
Den 12-årige danser og Dragørdreng Emil Stenlund begejstrede i TV2 udsendelsen ”Danmark har Talent” og er videre i Live Shows på lørdag d. 10. marts kl. 20.00 hvor Dragør skal være med til at STEMME Emil videre i konkurrencen.

Emil Stenlund fik sig en snak med Casper Kvist som underviser ham i matematik og idræt på Nordstrandskolen. Emil fortæller om livet som eliteudøver, ambitionerne og drømmene. Du kan se interviewet her og samtidig få et par fif til nogle gode ”moves”:

https://www.youtube.com/watch?v=ZWP69fPkGAA&feature=youtu.be

Det er ikke kun på dansegulvet og scenen Emil har talent. ”Emil er en energibombe, som altid deltager med super engagement og så er han både dygtig og grundig – fantastisk knægt” siger Casper Kvist om Emil.

Interessen for dans har Emil ikke fra fremmede. Hans forældre Maria og Kenneth Stenlund driver cphdans med 12 danseskoler på Sjælland – så mon ikke Emil får et par gode råd med på vejen mod stjernehimlen.

Du kan følge Emil Stenlund på hans Facebook side:

klik på billedet for at komme videre

Casper Kvist er udover at være lærer på Nordstrandskolen en ildsjæl i foreningslivet i Dragør og iværksætter. Casper Kvist er bl.a. Stævneleder for det store pinsestævne (BankNordik Cup) i Dragør og iværksætter med virksomheden sportsmarked.dk hvor man kan købe og sælge brugt sportsudstyr.

Klik på billedet for at komme til sportsmarked.dk
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?