Generalforsamling i Dragør Turistråd idag

Generalforsamling i Dragør Turistråd
Hvornår: Den 7. marts 2018 kl. 19.00
Hvor: Strandhotellet, Strandlinien, Dragør
Fri adgang. Alle er velkommen.

Generalforsamling samt indlæg om Dragør og verdenskulturarv. Vær med til at bestemme Dragørs turistpolitik.

2017 var et flot turistår. Dragør Turistråd er både beboernes, erhvervets og turisternes forening. Vi skal satse på kulturturister og kvalitet, og der er sket meget i 2017, der lever op hertil.

Dragør Turistråd er aktiv part i alt, hvad der rører sig på turistområdet, hjemmeside, de sociale medier, turistfolder, turistkontor og samarbejde med Wonderful Copenhagen og VisitDenmark samt attraktioner på det øvrige Amager.

Måske bliver 2018 det mest spændende turistår nogensinde. Ideen om et aktivt friluftcenter på Kongelunden, der var sidste års generalforsamlingstema, er nu ved at komme op og stå. Og i 2018 afgøres det, om Dragør gamle by og havn bliver dansk kandidat til at komme på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Netop det gøres til generalforsamlingstema i år, hvor Dragør Kommune og UNESCO-arbejdsgruppen vil gøre status.

E-mail: info@dragoerturisme.dk

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »