Ugens bolig i Dragør – præsenteres af Nybolig

Denne uges bolig præsenteres af Nybolig Dragør

Klik på billedet for at se boligen

167 MULIGHEDSRIGE M2 I SKØNNE DRAGØR

Denne charmerende etplansvilla ligger i det hyggelige og yderst attraktive Dragør og venter på sin nye familie. Villaen ligger på Thimandsvænget 2 – en rolig og lukket vej uden gennemkørende trafik. Her får ungerne trygge rammer at vokse op i, og med denne beliggenhed kommer I aldrig til at mangle noget.

Klik på billedet for at se boligen

Garage, værksted og stort terrassemiljø
Villaen er fra 1975/1995, og den præsenterer sig selv flot med en rød murstensfacade, med hvide karme om vinduerne og med et mørkt tag. Fra vejen fører den stenbelagte indkørsel ind til den store garage, som både kan rumme bilen og opbevaring, samt det perfekte lille værksted til familiens handyman. I forlængelse af garagen ligger et disponibelt rum der vil gøre sig godt til hobbyrum, ekstra opbevaring eller til familiens unge teenager der vil have sit eget råderum.

Klik på billedet for at se boligen

Smukt terrassemiljø
Villaen er omkranset af den skønneste have med muligheder for store og små. Haven fremstår flot og har et stort terrassemiljø som smyger sig langs villaens facade og giver jer en lille oase, der naturligvis vender perfekt mod syd.

Klik på billedet for at se boligen

Tidløst køkken
Indendørs er den hyggelige og varme stemning gennemgående. Villaen er næsten til at flytte ind i, dog også med mulighed for at sætte sit eget præg. Køkkenet er opført i tidløse elementer med alle hårde hvidevarer, og der er åbent ind til stuen, som både kan rumme spiseafdeling og sofasektion.

Klik på billedet for at se boligen

Loft til kip og unikt lysindfald
Herfra er der i åben sammenhæng endnu en stue, som byder på et spændende arkitektonisk udtryk med loft til kip og unikke vinduespartier, som lader lyset strømme ind.

Klik på billedet for at se boligen

Endvidere har du adgang til en dejlig terrasse og have, fra de store skydedøre i stuen. Boligen byder også på fire gode værelser, som I kan indrette lige efter jeres behov, et praktisk vaskebryggers samt to lyse klinkebadeværelser renoveret i 2003. Løbende er vinduer blevet udskiftet og taget er udskiftet i 2017.

Kom til åbent hus søndag d. 11. marts kl. 14.30

Klik for at komme til mæglerens hjemmeside

Seneste artikler

 

Fik du læst?