Nyt om forretninger: Modi & Co skifter ejer

Modi & Co som ligger på A.P. Møllers Allé 9b skifter pr. 1. april 2018 ejer.

Lotte & Balder fra Modi & Co – Foto: DragørNyheder.dk

Lotte Hyben Brix Pedersen som har drevet specialforretningen for hunde og katteelskere siden 2010, har efter længere tids overvejelser besluttet sig for at skifte fokus.

1. april 2018 overdrager Lotte nøglerne til Modi & Co til en ny ejer. Ifølge Lotte er det en erfaren ny ejer der overtager, så alle kunder vil fortsat være i trygge hænder.

Lotte skifter havnebyen Dragør ud med havnebyen Rudkøbing.

Lørdag d. 24. marts fra kl. 15 til 16 afholdes der ”Farvel-reception” i forretningen på A.P. Møllers Allé 9b. Der vil samtidig være mulighed for at hilse på den nye ejer af Modi & Co.

Fra Facebook (Modi & Co):

Kære alle ?
Jeg har igennem længere tid tænkt, at tiden nu var inde til at skifte fokus og jeg har derfor besluttet, at Balder og jeg flytter til Langeland.
Vi har af den grund solgt Modi og Co til søde Karina, som har lovet at passe godt på forretningen samt hygge om alle vores skønne kunder.
Karina overtager butikken fra 1. april, men I kan alle hilse på hende i løbet af marts måned, hvor hun vil være i forretningen.
Vi vil meget gerne sige farvel til jer alle og
inviterer derfor til en Farvel-reception ? ?
Lørdag den 24. marts
fra kl. 12.00 – 16.00 i forretningen
Vi håber så meget på at se jer alle ? ?
Hvor kommer vi dog til at savner alle de dejlige stunder sammen med jer og som har gjort hver dag i butikken til noget særligt
? ?
Vuf og knus fra Balder og Lotte ❣️

Seneste artikler

 

Fik du læst?