Ugens bolig i Dragør – præsenteres af Nybolig

Denne uges bolig præsenteres af Nybolig Dragør

Klik på billedet for at se mere om boligen

PRAGTFULD FAMILIEVILLA I DRAGØR FULD AF LUKSUS
Velkommen til Høgevænget 12! Her finder du en skøn luksusvilla i et af Dragørs eftertragtede villakvarterer, der byder på liebhaveri for hele familien!
Den 163 m2 murstensvilla fra 1971 åbner op i en planløsning fuld af lys og lækre materialer. Hoveddøren åbner op i en entré i åben forbindelse med den gigantiske stue, der i den grad fungerer som boligens hjerterum for hele familien.

Klik på billedet for at se mere om boligen

Lys og lækre materialer
De store panoramavinduer mod haven sørger for lys i alle kroge, og rummet har en god indretning uden spildplads. Her er både plads til spiseplads og sofagruppe, og om vinteren kan der tændes op i brændeovnen så der bliver skruet ekstra op for hyggen.

Klik på billedet for at se mere om boligen

Lækkert moderne køkken
I åben forbindelse findes det minimalistiske køkken med grebsløse moduler, alt i hårde hvidevarer og en køkkenø, der sikrer rigeligt med bordplads til selv de største familiemåltider.

Klik på billedet for at se mere om boligen

Tre værelser og to lækre badværelser
I alt rummer boligen tre store værelser med god skabsplads, der nemt kan indrettes som forældresoveværelse, børneværelser eller kontor efter behov. Dertil hører et lækkert og stort bryggers, samt hele to stilrene badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med et luksuriøst fritstående kar.

Klik på billedet for at se mere om boligen

Sol hele dagen
Til den skønne villa hører også en lækker, grøn have fuld af potentiale til at blive hele familiens yndlingssted. Med sin sydvestvendte placering er der sol hele dagen, og på fliseterrassen kan man slappe af i varmen i familiens havemøblement mens børnene leger på plænen.

Klik på billedet for at se mere om boligen

Idyllisk beliggenhed tæt på indkøb
Er du på udkig efter en bolig i idylliske omgivelser og stadig tæt på Københavns fristelser får du ikke en bedre beliggenhed end her. Fra adressen er der kun få hundrede meter til både indkøbsmuligheder og skole, og her er rigeligt med fritidsaktiviteter at give sig i kast med i området.

Klik på billedet for at se mere om boligen

Tæt på centrum af Dragør
Centrum af Dragør kan nås efter bare 5 minutter på cykel, og kører man bare lidt længere er det oplagt at nyde en lækker is på havnen i sommermånederne. Når du har ærinder i andre dele af landet er der 7 minutters køretur til E20, og skal familien udenlands ligger Lufthavnen ligeledes kun en kort køretur væk.

Her får du den skønneste perle for den kræsne familie der kun ønsker det bedste af det bedste!

Klik på linket for at komme til mæglerens hjemmeside

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?