Tyveknægte hærger i Dragør

Hold øje med tyvene!
Dragør, sammen med hele Amager, oplever i øjeblikket usædvanligt mange indbrud. Meget tyder på at det er organiseret kriminalitet der står bag de mange indbrud i private hjem.

DragørNyheder.dk møder Rikke som bor med sin familie på Bylaugsvænget, mens hun er i færd med at kontakte politiet for at anmelde to mistænkelige mænd, som luskede rundt og kiggede ind ad vinduerne hos genboen på Maglebytorv. De to mistænkelige mænd stod på fællesarealet bag ved Maglebytorv og kiggede ind af naboens vinduer. Der var tale om to mørke mænd med hætter. Rikke kontaktede straks politiet for at anmelde forholdet. Politiet kunne oplyse, at der i øjeblikket bliver anmeldt usædvanligt mange indbrud i Dragør.

“Det er simpelthen utroligt, hvad er det for noget!” siger Rikke i forargelse over de luskede hætteklædte tyveknægte.

På Mågevænget blev der natten mellem fredag og lørdag også begået indbrud i et hus hvor tyvene er gået efter elektronik og smykker.

Påsken står for døren, mange rejser væk på ferie og det betyder tomme huse og øget risiko for at få besøg af de ubudne gæster. Derfor kan det være en god idé at lade lyset været tændt og måske lave en aftale med naboerne om at holde øje med hinandens huse. Hold øje med mistænkelige personer som lusker rundt og anmeld straks eventuel mistanke til politiet.

Pas på hinanden og hold øje med hinanden!

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?