Ny strandbar på Sydvestpynten

LocaLoco er navnet på en strandbar på Sydvestpynten

Kære venner ? Nu er der blevet malet, slebet, hamret, banket, gjort hovedrengøring og købt ind, alt sammen så vi kan tage godt imod jer her i Påsken ? ? ☕️ ?Vi vil kunne tilbyde vaffelis, ispinde, hotdogs, toast, cookies, læskedrikke, filterkaffe og the, alt serveret med smil og til fornuftige priser ?Vi glæder os til at se jer ❣️

Familien bag den nye strandbar
Vi er en familie bestående af to voksne og tre børn og tre katte ej at forglemme. Vi flyttede til Dragør/Kongelunden fra København NV i marts 2015.

Vi valgte at flytte herud fordi vi savnede at komme tættere på naturen. Det var på en af vores gåture, at vi ret hurtigt fik øje på det gamle ishus der stod sølle og forladt.

Vi havde meget svært ved at forstå, at ingen havde valgt at kaste sig over projektet, da det stod os meget klart, at der var grobund for en god lille forretning -både med alle Kitesurfere, hundeluftere og alle de andre natur-interesserede der dagligt færdes i området, men mest af alt, fordi vi selv savnede en hyggelig “is biks” i gå afstand fra hvor vi bor.

Nu efter tre år, har vi så valgt at kaste os ud i det. Vi har i første omgang valgt at holde LocaLoco som hobby, dvs. vi beholder vores fuldtid job, og vi holder derfor kun åbent i weekender og aftner hvor vejret tillader det. Dette betyder dog ikke at vi tager let på det, det er vores store ønske at give vores kunder en god oplevelse nu vi endelig bringer is og pølser tilbage til Sydvestpynten.

Vi åbner for første gang i morgen d. 28. marts, torsdag holder vi lukket, og vi vender så frygteligt tilbage fredag, lørdag, søndag og mandag.

Venlig hilsen LocaLoco

Branko Enrique Nunez Jimenez og Eva Sand Jensen)

Seneste artikler

 

Fik du læst?