Ny strandbar på Sydvestpynten

LocaLoco er navnet på en strandbar på Sydvestpynten

Kære venner ? Nu er der blevet malet, slebet, hamret, banket, gjort hovedrengøring og købt ind, alt sammen så vi kan tage godt imod jer her i Påsken ? ? ☕️ ?Vi vil kunne tilbyde vaffelis, ispinde, hotdogs, toast, cookies, læskedrikke, filterkaffe og the, alt serveret med smil og til fornuftige priser ?Vi glæder os til at se jer ❣️

Familien bag den nye strandbar
Vi er en familie bestående af to voksne og tre børn og tre katte ej at forglemme. Vi flyttede til Dragør/Kongelunden fra København NV i marts 2015.

Vi valgte at flytte herud fordi vi savnede at komme tættere på naturen. Det var på en af vores gåture, at vi ret hurtigt fik øje på det gamle ishus der stod sølle og forladt.

Vi havde meget svært ved at forstå, at ingen havde valgt at kaste sig over projektet, da det stod os meget klart, at der var grobund for en god lille forretning -både med alle Kitesurfere, hundeluftere og alle de andre natur-interesserede der dagligt færdes i området, men mest af alt, fordi vi selv savnede en hyggelig “is biks” i gå afstand fra hvor vi bor.

Nu efter tre år, har vi så valgt at kaste os ud i det. Vi har i første omgang valgt at holde LocaLoco som hobby, dvs. vi beholder vores fuldtid job, og vi holder derfor kun åbent i weekender og aftner hvor vejret tillader det. Dette betyder dog ikke at vi tager let på det, det er vores store ønske at give vores kunder en god oplevelse nu vi endelig bringer is og pølser tilbage til Sydvestpynten.

Vi åbner for første gang i morgen d. 28. marts, torsdag holder vi lukket, og vi vender så frygteligt tilbage fredag, lørdag, søndag og mandag.

Venlig hilsen LocaLoco

Branko Enrique Nunez Jimenez og Eva Sand Jensen)

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?