Gamle kendinge bag den nye Amager Revyen

(Opdateret) Fire gamle kendinge bag det nuværende Dragør revyen har efter nøje overvejelser besluttet at ambitionerne går i retning af noget større og helt nyt. Ambitionerne er at opsætte en NY folkelig og fornøjelig revy på Amager. Derfor starter holdet en ny forening op, nemlig foreningen ”Amager Revyen”.

Det skriver det gamle hold bag Dragør Revyen på deres nye Facebook side Amager Revyen

Revyen skal spille i maj og juni måned, og første gang i 2019. ”Vi glæder os rigtig meget til at starte en helt ny revy, som kan more og underholde såvel amar´kanere men bestemt også publikum fra andre dele af landet”: udtaler Dorte Munksgaard, som har været meget involveret i Dragør Revyen siden 1989.

”Dragør revyen har haft stigende succes gennem årene, og vi synes, at revyen har nået et rigtigt godt niveau, der nærmer sig det på professionelle revyer. Vi føler, at vi skal følge vores ambitioner og prøve at åbne op for en ny revy der stiler mod et bredere publikum og har spillested i et rigtigt teater midt på amager, fortsætter Dorte Munksgaard.

Den nye forening bliver dannet d. 12. april 2018, ved en stiftende generalforsamling. Foreningen skal støtte op om arbejdet bag opførsel af den ny Amager Revy, og er på frivillig basis, men, som der står i forslaget til de nye vedtægter, så vil foreningen arbejde hen mod et mere professionelt niveau.

Alle der har lyst og interesse i at støtte en kommende ny Amager Revy, opfordres derfor til at møde op ved den stiftende generalforsamling d. 12. april 2018 – kl. 19:00 i Fremad Amagers Fanklub De Blå Hvide Engle i Sundby idrætspark – på Englandsvej nr. 61, 2300 Kbh. S.

Seneste artikler

 

Fik du læst?