Dragør Føtex Food løbet 2018

For 7. år afholdes Føtex Food Løbet 2018, et motionsløb i Dragør som starter fra den nye havn og har en smuk rute gennem Dragør og hjem langs vandet af Strandstien.

Der løbes 5 & 10 km og der har altid været mellem 150-350 deltagere. Årets løb vil være den 17. juni kl. 10.00 og vi håber på rigtig mange deltagere, tag din familie med, sig god sommerferie, få lidt motion og hyggeligt samvær:

Klik på billedet for mere information og tilmelding

Formålet er altid at støtte foreningslivet med fokus på ungdommen, da de skal videreføre sporten.

I år vil støtte går til Dragør Badminton og Dragør Rugby
Begge foreninger fortæller hvad det betyder at overskuddet går til deres ungdom, og det gør mig som arrangør meget stolt og glad, at se hvordan dette overskud bruges.

Dragør Badminton
Dragør Badminton Ungdom har brugt overskuddet fra Dragør Løbet til. Her er, hvad det er gået til: en årlig træningslejr for alle ungdomsspillere med kun en symbolsk brugerbetaling, 2 årlige “Badminton-By-Night” events hvor op mod 60 ungdomsspillere hygger i Hollænderhallen fra fredag eftermiddag til lørdag morgen med træning, hygge, middag, film, overnatning og morgenmad lørdag morgen. En træningssamling kort før jul, hvor Joakim Fischer (tidligere verdens nr. 1 i mixdouble) og Jesper Larsen (tidligere landstræner og ligeledes nr. 1 i verden i herredouble) har trænet med og motiveret ungdomsspillerne, og givet dem én på “opleveren”. En årlig pizza-aften med hygge efter en fredagstræning

Dragør Rugby
Dragør Rugby Klub er på en årlig tur til Berlin, for at spille Europæisk rugby og møde udenlandske klubber. Sponsoratet fra Føtex løbet går ubeskåret til turen, så egenbetalingen er på et niveau, så alle kan komme med. Det er ikke muligt at søge støtte til turneringen udenfor DKs grænser, så sponsorater er nødvendige for at DRK kan tilbyde medlemmerne at tage udenlandsk.

Der vil være præmier til de bedste i hver kategori, og der uddeles medaljer til alle deltagende børn.

Føtex Food løbet sponsoreres af lokale virksomheder og foreninger. Hoved sponsor er Føtex Food Dragør.

Sponsorkontakt til Føtex Food Løbet er Jan Larsen – e-mail: mind4itjl@gmail.com

Seneste artikler

 

Fik du læst?