Dragørs Sports- og Kulturpris 2017

Dragør Kommune uddeler hvert år en Sports- og Kulturpris. Prisen går til en aktør, der har gjort sig særligt bemærket inden for kultur- eller idrætslivet.

Fredag aften blev Sports- og Kulturprisen overrakt til årets vinder 2017 som er holdet bag ”Levende Låger”, Pernille Stockfleth, Marchen Jans og Helle Hende.

Geert Jakobsen overrækker her prisen til de glade vindere. Foto: DragørNyheder.dk

Årets Sport- og Kulturpris blev overrakt af Formanden for Folkeoplysningsudvalget i Dragør, Geert Jakobsen som holdt en lang flot tale hvor han blandt andet sagde ”Aldrig har et initiativ kunne tiltrække så mange deltagere som Levende Låger har gjort”.

Fra “Levende Låger”

Pernille Stockfleth takkede alle der har hjulpet Levende Låger med at blive en succes; de frivillige, forretninger, foreninger, institutioner, Dragør Kommune og alle de mennesker der har bidraget med stort og småt, ikke mindst de som har lagt “Låger” til.

Fra “Levende Låger”

En særlig opmærksomhed fra Pernille Stockfleth blev henledt på, at i Levende Låger er vores firbenede venner meget velkommen. En episode med et ”Levende Låger” arrangement ved Dragør Kirke rejste det kendte spørgsmål fra Teddy Edelmann ”Må man tage hunden med sig ind i himlen?” – svaret er “JA” hunden er meget velkommen på turene rundt med Levende Låger.

Sven Ole Rosenkilde havde dækket flot op til de fremmødte fra Kommunalbestyrelsen, Folkeoplysningsudvalget og vindere med eller uden påhæng. Aftenens menu stod ifølge Sven Ole på lynstegt tun med sesam og masser af lækkert tilbehør.

Foto: DragørNyheder.dk

Tillykke med prisen og det gode initiativ bag ”Levende Låger”

Billeder og andet kan ses på “Levende Låger”‘s facebook side <klik her> samt  www.sydamager.dk <klik her>

Hvem kan få prisen
• En idrætsudøver, et hold, en afdeling eller en klub, der har opnået et bemærkelsesværdigt resultat i konkurrence eller andre idrætslige sammenhænge.
• Prismodtageren skal være medlem af en lokal idrætsforening eller bo i kommunen.
• En person, der gennem en årrække på bemærkelsesværdig måde har virket som leder af idrætsarbejde eller ide betonet børne- og ungdomsarbejde i Dragør Kommune.
• En person, en gruppe en forening eller en institution som anerkendelse for bemærkelsesværdigt arbejde til gavn for kulturlivet i Dragør Kommune.
• Prisen kan gives for kunstnerisk og/eller kulturelt arbejde i alle former.
• Tidligere indstillede kandidater kan genindstilles.
• Medlemmer/tilforordnede i Folkeoplysningsudvalget kan ikke indstilles til Sports- og Kulturprisen.

Prismodtagerne siden 1965 kan ses her:

Seneste artikler

 

Fik du læst?