Amagermuseet i Store Magleby åbner lørdag

Det er forår i Store Magleby når Amagermuseet åbner for sæsonen i morgen, lørdag den 14. april.

Museumsleder Søren Mentz viser den nye maleriudstilling med Julius Exner

Besøgende vil kunne opleve nye og flotte udstillinger med bl.a. Julius Exner, “vis os din Amagerhylde” og 14000 påskeliljer i blomsterparken når du besøger museet i Store Magleby.

Hvor kommer navnet “Amagerhylde” fra, hvad står der på hylden og mange andre ting kan du få svar på.

Maleriudstillingen med Julius Exner og Amagerhyldens historie er blot nogle få af de smukke udstillinger du finder på museet i Store Magleby.

Amagermuseets blomstermark. Til foråret vil den blomstre igen og denne gang med 14.000 narcisser fordelt på 10 forskellige sorter. Narcissen er også kendt som påskelilje, men der er mange forskellige sorter, og det vil man få mulighed for at se.
Klik på billedet for at komme til hjemmesiden
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »