God weekend i Dragør – se hvad du kan lave!

Amagermuseet i Store Magleby
Åbner lørdag den 14. april
Link til hjemmesiden

Dragør Boldklub 1. senior
Dragør spiller hjemmekamp mod BK Fix
Lørdag d. 14. april kl. 13.00 – Kunstbanen

NatFodbold i Hollænderhallen
Lørdag kl. 20.00

Store Magleby Kirke
Søndag kl. 10.00
Højmesse v/Andreas Wille

Shopping – tid til forkælelse
Du kan også forkæle dig selv eller børnene med en hyggelig shoppetur i byens mange flotte forretninger – alle dage.

Dragør Strandenge
Du kan gå en lang tur langs med Strandengene, helt ud til Søvang eller længere – det er en helende, fantastisk oplevelse. Ta´ hunden med hvis du har sådan en.

Byvandring i den gamle by i Dragør
En smuk tur rundt i de gamle brostensbelagte gader i Dragør med de smukke gamle huse. Altid en oplevelse for store som små.

Brunch & Lunch & Dinner
Er du sulten så kan du benytte ét af byens Brunch, Lunch & Dinner tilbud.

Friske eller røgede fisk på havnen
Hold øje med den Gamle Havn i Dragør. Med det flotte vejr vil der sikkert være friske fisk på kajen denne weekend. Ellers kan du kigge ind i røgeriet – der er friskstegte fiskedeller og meget andet mums.

En tur i Biffen i Dragør Bio

Fredag og lørdag kl. 20, søndag kl. 18.30
The Post
Selveste Steven Spielberg står bag filmatiseringen af denne sande historie. Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen.
Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag?
Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham (Streep), der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee (Hanks), hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.
Kilde: Nordisk Film
Længde: 1:56
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie, Sarah Paulson
Censur: Tilladt fra 11 år

Søndag kl. 14.00 kan du tage børnene med ind og se
Vitello
Vitello bor med Mor i et rækkehus ved Ringvejen. På en måde er det okay at være ham. Han får masser af spaghetti med smør og riveost. Han har sine irriterende venner Max og Hasse. Han er osse ven med møgungen William. Men på en måde er det ikke helt okay. Vitello har nemlig ikke nogen far. Eller det har han selvfølgelig, han kender ham bare ikke. Og Mor er ikke til meget hjælp, hun siger Vitellos far er en sjuft og så ikke mere snak om ham. Men det finder Vitello sig ikke i, så han går da bare på jagt efter en far…
Historien er baseret på de populære børnebøger af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Tidligere har Aakeson blandt andet skrevet manuskript til børnefilmen HANNIBAL & JERRY. Filmen er instrueret af Dorte Bengtson.

Kilde: Angel Film
Længde: 1:10
Instruktør: Dorte Bengtson
Skuespillere: ørgensen, Birthe Neumann, Morten Grunwald, Nikolaj Kopernikus, øby Bang, Sidse Babett, Adrian Seier Aarup, ülow
Censur: Tilladt for alle

God weekend i Dragør!

Dragør Turistkontor www.visit-dragoer.dk

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?