20 års jubilæum hos Frisør Jette på Kongevejen

Jubilæums reception i salonen på Kongevejen
Tirsdag, den 1. maj kl. 15-18 vil der i anledning af 20 års jubilæet være reception i salonen for kunder og venner af huset – og i salonen vil man på dagen også kunne deltage i en konkurrence med 20 fantastiske præmier!

1998-2018
Frisørsalonen på Kongevejen 5 i Dragør blev åbnet den 1. maj i 1998, da Jette var klar til at stå på egne ben efter en fantastisk start i frisørbranchen.
Jette startede i lære i 1984 hos SØS i Læderstræde (København), som var en af de helt eftertragtede saloner på den tid. Lige da hun var blevet udlært i 1988, gik det endnu et skridt opad nemlig til en stilling som udlært frisør hos Monroe i København – og efter kort tid begyndte hun også at undervise andre frisører i de nyeste teknikker og trends.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »