Brand i sommerhus på Bachersmindevej

Mandag kl. 16.55 modtog Dragør Brandvæsen/Hovedstadens Beredskab en melding om ild i sommerhus på stykket mellem campingpladsen og stranden i nærheden af Bachersmindevej.

Brandvæsenet prøvede adgang via kolonihaven Christiansminde, men måtte opgive denne rute, og fandt frem til branden via Bachersmindevej nummer 11 (en lille sti imellem campingpladsen og kolonihaveområdet).

(foto: presse-foto.dk)

Sommerhuset var kraftigt brandskadet og brandvæsenet iværksatte hurtig slukning.
Et vidne fortalte fotografen på stedet, at denne havde bemærket to drenge løbe fra området umiddelbart efter brandens opståen.

(foto: presse-foto.dk)
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?