Så skal ungdomsskolens nye motorbåd døbes

Dragør Ungdomsskole har – sammen med SSP (Skole, Socialforvaltning og Politi) – købt en motorbåd med plads til 12 personer. Fredag den 11. maj klokken 15. døbes den officielt ”Den flyvende hollænder”. Det er formand for Skoleudvalget Lisbeth Dam Larsen, der døber båden.

Flydende klasselokale

Formålet med motorbåden er, at den kan være et flydende klasselokale samt benyttes til en række andre maritime aktiviteter som blandt andet fisketure, sælsafari, tursejlads, snorkling og i SSP-arbejdet. Ud over Ungdomsskolens medarbejdere er nogle af skolens elever også blevet uddannet til at sejle båden, som også er finansieret af SSP.

Dåben af motorbåden finder sted den 11. maj kl. 15 på havnen tæt ved Café Espersen.

Alle interesserede inviteres til at overvære dåben.

Ungdomsskolen byder også på sejlture for borgere den 11. maj

Har du selv lyst til at prøve en sejltur med ”Den flyvende hollænder”, er dette muligt den 11. maj, mens Legeskibet igen i år ligger til kajs i Dragør fra den 7.-15. maj. På denne dag – også kaldet Store Legedag – bydes der nemlig på sejlture med ”Den flyvene hollænder”. Dette foregår fra samme sted – tæt på Café Espersen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?