Weekend i Dragør – se hvad du kan lave!

Weekenden byder på en masse spændende forårssjov i Dragør. Vejret er fantastisk så der er god grund til at besøge Dragør og deltage i de spændende aktiviteter i byen.

TORVEDAG – lørdag d. 5. maj kl. 10-16
Dragørs helt store familiedag med masser af spændende aktiviteter og tilbud i forretningerne på Kongevejen:

IRMA
Gode smagsprøver på vin, slik, Gode tilbud (på udvalgte varer er der køb 2 og betal for 1),  Grill og smag på sommeren, Møde Irma piger og deres flotte blå kjoler, Kunde konkurrencer (mange gavekort med op til 50% rabat på hele købet), Masser af drikkevarer og snacks til 1/2 pris og mere!

Butique No. 1
-20 % rabat på ALLE varer samt masser af gode tilbud på gaden.

Barbara Maria
-20% på GEORG JENSEN

EAST
DJ spiller op i butikken hvor der også er et glas kold Rosé til alle. Masser af lækre sommervarer på hylderne.

Laura Ella
Aqua Dulce smykker – kr. 100 (før op til 450)

Karl & Kalinka
-20% på PETIT BATEAU

CharlotteR
Besøg af KARMAMEJU – Kom og bliv guidet i deres produkter

GRATIS BALLONER til alle børn (uddeles ved FRISØR FLASH)

 

Årets Dragør Sild kåres, minikoncert med DAFNE, Veteranbiler på havnen, Folkedans, Byvandring, dekorer din egen Cup-Cake, Maritimt Håndværk, smagsprøver og meget mere. Se hele programmet her

Dragør Boldklub 1. senior
Dragør spiller udekamp mod CSC
Lørdag d. 5. maj kl. 15.00 på Kløvermarken

Loppemarked hele weekenden

Lopper på græsset
Lørdag og søndag fra kl. 10 – Kræmmergaarden
Hyggeligt mindre udendørs loppemarked på græsset.

Loppemarked i Store Magleby
Lørdag og søndag fra kl. 10 – Langhøigaard, Møllegade 8, 2791 Dragør
Dejlig Loppemarked i skønne omgivelser på en af de lokale gårde i Dragør. Kom og se om der ikke lige er en “Loppe”, som passer hjem til dig.

Loppemarked på fortet
Søndag d. 6 fra kl. 10- Dragør Fort
Super hyggeligt udendørs loppemarked på det smukke fort. Der er +20 stader med alverdens spændende ting og sager af god kvalitet. Kom og gør en god handel og mærk stemningen. Mød naboen til en sludder. Nyd udsigten over Øresund. Der vil være salg af pølser og drikkevarer.

Dragør Strandenge
Nyd forårssolen med en frisk tur langs Dragør Strandenge, helt ud til Søvang eller længere – det er en helende, fantastisk oplevelse. Ta´ hunden med hvis du har sådan en.

Strandengene indbyder til lange gåture. Foto: DragørNyheder.dk

Brunch & Lunch & Dinner
Er du sulten så kan du benytte ét af byens Brunch, Lunch & Dinner tilbud.

Friske Fisk på havnen
Hold øje med den Gamle Havn i Dragør. Med det flotte vejr vil der sikkert være friske fisk på kajen denne weekend. Ellers kan du kigge ind i røgeriet – der er friskstegte eller og meget mere mums.

En tur i Biffen i Dragør Bio

Fredag og lørdag kl. 20, søndag kl. 18.30
The Journey


“The Journey” er den sande fortælling om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale og mangeårige konflikt i Nordirland – politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness. Ian Paisley og Martin McGuinness bliver afbrudt under en fredsforhandling pga. et uvejr og tvunget til at eskortere hinanden på en kort køretur gennem landet. Alle håber, at denne tur vil få de to til at nærme sig hinanden og således for evigt ændre historiens gang. For hvis det lykkes, er der håb for fred i Nordirland.
Kilde: Filmcompagniet
Længde: 1:35
Instruktør: Nick Hamm
Skuespillere: John Hurt, Timothy Spall, Colm Meaney
Censur: Tilladt over 11 år

Søndag kl. 14.00 kan du tage børnene med ind og se
Peter Kanin


Nu kommer filmen bag den populære børnebilledbog serie “Peter Kanin”. Bøgerne blev oprindeligt skrevet af den engelske forfatter Beatrix Potter, og udkom første gang tilbage i 1917. “Peter Kanin” er en af Sony Pictures Entertainments kommende familiefilm i 2018, og bl.a. produceret og skrevet af Will Gluck, som desuden også har instrueret. I den amerikanske version af filmen er det James Corden, der lægger stemme til Peter Kanin, mens stemmerne fra Margot Robbie, Daisy Ridley og Elizabeth Debicki kan høres i andre af filmens herlige dyregalleri. “Peter Kanin” kommer med dansk tale den 22. marts 2018.
Længde: 1:35
Censur: Tilladt for alle

Rigtig god fornøjelse med weekenden i Dragør!

Dragør Turistkontor www.visit-dragoer.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?