Turisterne strømmer til Dragør

Det er tydeligt at turistsæsonen er skudt i gang i Dragør. Turistbusserne strømmer til og gæsterne fylder allerede godt op i i havne- og gadebilledet.

Mandag formiddag og turistbusserne holder allerede i kø med turister til Dragør. Foto: DragørNyheder.dk

Alene på en stille mandag ankommer cirka 10 turistbusser til Dragør og hvis hver bus er fyldt op betyder det cirka 500 gæster. Dertil kommer de cyklende og selvkørende så tallet kan hurtigt fordobles. En halv times tid, mandag formiddag på Kongevejen, talte adskillige krydstogt grupper på rundtur.

Det peger i retning af at Dragør kan se frem til en rekordsommer hvad angår turister og besøgende. DragørNyheder.dk har tidligere skrevet om den voksende cruise turisme i Danmark og det tyder på, at byen allerede nu kan mærke tendensen.

Dragør Kommune er i gang med en analyse af turisternes brug af byen og det bliver interessant at læse rapporten når den er klar. Erhvervs & Turistchef i Dragør, Claus Rex forventer, at de sidste detaljer i forbindelse med analysen, bliver klar i løbet af indeværende uge. DragørNyheder.dk følger op på sagen når der er nyt.

For byens forretninger gælder det om at gribe bolden de kommende 4-5 måneder og invitere de besøgende indenfor i forretninger eller flytte forretningerne ud på gaden, så de kan få en bid af gæsternes feriebudget.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?