Dragør Kommune flot repræsenteret på KL’s social- og sundhedspolitiske konference

Cirka 1400 kommunale politikere, ledere og medarbejdere var samlet til konference i Aalborg torsdag og fredag for at blive opdateret på nyt inden for de kommunale velfærdsområder.

Fra Dragør Kommune deltog Nicolaj Bertel Riber og Anne Funk, hhv. formand og næstformand i Social- og Sundhedsudvalget. Men Dragør Kommune var også flot repræsenteret med “Knoglestærk”, der, som et blandt flere projekter, skulle inspirere andre kommuner.

Knoglestærk er et tilbud i Aktivitetshuset på Wiedergården, hvor frivillige driver et motionstilbud, der forebygger knogleskørhed. Programmet er udviklet sammen med fagfolk og har været en stor succes blandt brugerne af Aktivitetshuset.

Deltagerne i standen var Hanne Bertelsen, der er leder af Aktivitetshuset, Lisbeth Vang, som er en af de frivillige aktivitetsledere, Magnus Bendtsen og Simon Esrup fra Knoglestærk samt sundhed- og omsorgschef Thyra Pallesen.

Formand for Social- og Sundhedsudvalget Nicolaj Bertel Riber udtaler:

“Det var en rigtig fed oplevelse at møde de seje kræfter, der gør knoglestærk-tilbuddet muligt. Stor tak for det. Et tilbud, som både giver rigtig god menneskelig og sundhedsmæssig værdi for den enkelte, og som også er godt for samfundet. Det er det, vi kan i Dragør. Det er så sejt og fuldt fortjent, at vores tilbud kom med på KL’s Social og Sundhedspolitiske Forum 2018. Forhåbentlig har vi inspireret de mange interesserede, der var forbi Dragørs stand, til at få et lignende tilbud hjemme i deres egen kommune”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”35″ gal_title=”KLs social”]

Seneste artikler

 

Fik du læst?