Den flyvende hollænder blev døbt

Dåben var arrangeret den 11. maj samtidig med, at Lejeskibet lå til kajs på Store Lejedag i Dragør. I anledning af Store Legedag og dåben bød Ungdomsskolen interesserede borgere på sejlture med motorbåden, der altså nu officielt hedder Den flyvende hollænder. Formålet med båden er dels at været et flydende klasselokale samt den kan benyttes til en række andre maritime aktiviteter. Her i blandt fisketure, sælsafari, tursejlads, snorkling og i SSP arbejdet. Ud over Ungdomsskolens medarbejdere er nogle af skolens elever også blevet uddannet til at sejle båden, som er medfinansieret af SSP. Nedenfor kan du se et billedgalleri fra Legeskibets besøg og dåben af ”Den flyvende Hollænder” på Dragør Havn.

 

Dåben af motorbåden skete den 11. maj ved formand for Skoleudvalget Lisbeth Dam Larsen, der på traditionel døbte båden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”38″ gal_title=”Flyvende hollænder”]

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?