KørGrønt-løbet i Dragør

En veloplagt borgmester bød søndag velkommen til de mange der deltog i Forenede Danske Elbilisters orienteringsløb “KørGrønt-løbet”. Man startede og sluttede i Gladsaxe og Dragør var valgt som midtpunkt for turen.

Foto: Dines Bogø

Efter at alle deltagere havde haft en pause på Café Espersen holdt Eik Dahl Bidstrup en kort tale på færgehavnen.

Foto: Dines Bogø

Han talte om, at man skulle kigge på måden man forbruger energi. Til de korte ture, som er aktuelle i Dragør, er elbiler særdeles velegnede. Han nævnte bl.a. at man i Dragør Kommune er gået over til elbiler, hvor det har været muligt.

Foto: Dines Bogø

Formålet med orienteringsløbet var at kørerne, ud over at finde vej, skulle køre så økonomisk som muligt – med andre ord spare på batterierne. Via en QR-kode kunne andre følge med i løbet og se hvor bilerne befandt sig.

Foto: Dines Bogø

Årets vinder af “KørGrønt-løbet” blev duoen Lars Sander og Mads Trentemøller i en Hyundai IONIQ EV.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?