KørGrønt-løbet i Dragør

En veloplagt borgmester bød søndag velkommen til de mange der deltog i Forenede Danske Elbilisters orienteringsløb “KørGrønt-løbet”. Man startede og sluttede i Gladsaxe og Dragør var valgt som midtpunkt for turen.

Foto: Dines Bogø

Efter at alle deltagere havde haft en pause på Café Espersen holdt Eik Dahl Bidstrup en kort tale på færgehavnen.

Foto: Dines Bogø

Han talte om, at man skulle kigge på måden man forbruger energi. Til de korte ture, som er aktuelle i Dragør, er elbiler særdeles velegnede. Han nævnte bl.a. at man i Dragør Kommune er gået over til elbiler, hvor det har været muligt.

Foto: Dines Bogø

Formålet med orienteringsløbet var at kørerne, ud over at finde vej, skulle køre så økonomisk som muligt – med andre ord spare på batterierne. Via en QR-kode kunne andre følge med i løbet og se hvor bilerne befandt sig.

Foto: Dines Bogø

Årets vinder af “KørGrønt-løbet” blev duoen Lars Sander og Mads Trentemøller i en Hyundai IONIQ EV.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »