Gravearbejde spærrer Møllevej om natten i uge 22

Fra mandag den 28. maj til fredag den 1. juni om morgenen vil Møllevej være spærret om natten.

Det er HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, der skal sørge for at lægge nyt spildevandsstik ind på en ny grund på vejen, og arbejdet fylder så meget af vejarealet, at det er nødvendigt at lukke Møllevej.

Fodgængere og cyklister kan dog god passere. For ikke at forstyrre trafikken ind og ud af Dragør er det sammen med kommunen besluttet at udføre arbejdet om natten.

Busser vil være omlagt

 

Busser vil være omlagt ad Fælledvej/Bachersmindevej i retning mod Dragør og Hartkornsvej/Kirkevej mod København de fire nætter.

Aften/natarbejde

Arbejdet starter klokken 19.00 om aftenen og fortsætter frem til klokken 06.00 om morgenen på alle hverdage i næste uge (uge 22).

Efter de fire nætter forventer HOFOR, at resten af arbejdet kan udføres uden at genere trafikken.

HOFOR beklager at skulle forstyrre Dragørs borgere om natten, men det er desværre nødvendigt, for at undgå at morgentrafikken går helt i stå.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?