Weekenden i Dragør

Denne weekend i Dragør byder på flagalle på Kongevejen, Seriebrag og meget mere. Se her hvad du kan lave:

Flagalle – Tillykke HKH Kronprins Frederik med de 50 år!
I anledning af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag lørdag er der Flagalle på Kongevejen. Kig forbi og nyd Kongevejen når flagene vejrer og benyt lejligheden til at shoppe i én af de mange skønne butikker.

På Kongevejen i Dragør vil der lørdag være flagalle i forbindelse med Kronprinsens 50 års fødselsdag.

Dragør byder på mange skønne forretninger. Vil du forkæles eller forkæle en anden så kig forbi en af de mange butikker.

TOPKAMP i Dragør Boldklub – Ugens Seriebrag!
Lørdag kl. 13.00 Dragør Stadion
Dragør BK – Husum BK

Dragørs 1. senior møder rækkens nr. 1 Husum i en kamp som Ligabold.dk har udråbt til ugens seriebrag. Ligabold.dk og BET25 har udråbt kampen til ét af ugens Seriebrag. Der vil være konkurrencer og uddelt præmier i forbindelse med kampen. Kig forbi Dragør Boldklub til en hyggelig og spændende dag.

Spis ude på et af Dragørs hyggelige spisesteder
Dragør summer af hyggelige spisesteder. Brug weekenden til at overlade køkkentjansen til et af de lokale spisesteder.

Amagermuseet og Lodsmuseet
kl. 12-16 (lukket mandag og tirsdag)

Amagermuseet har slået porten op til en ny sommersæson. Dyrene er atter hjemvendt til gården. To får og to lam græsser på den store fold. Folden ved siden af den gamle museumsgård er heller ikke længere tom, da der her er flyttet tre geder og deres fem kid ind. Da alle dyr lige er landet, går der et par uger, inden det er muligt at besøge dem i deres folde. Gederne er dog meget tamme, og de vil gerne hilse gennem hegnet. Udover får og geder er der kaniner, høns og gæs på museet.

Det er ikke kun udendørs, at der sker nyt. I malerisalen på den gamle museumsgård er der opstillet en 55” touchskærm. På skærmen kan du klikke rundt og læse mere om Exners univers. Der er også en motivjagt for børn, hvor de via skærmen skal finde genstande på malerierne på væggen. Kan du mon finde alle drenge i amagerdragt, og hvor mange piber gemmer der sig? Hvis ikke, så er der hjælp at hente. Skærmen indeholder også små klip fra filmen ”En søndag på Amager”.
Altid et hyggeligt besøg for store og små.

Fårene smider frakken – Naturcenter Amager
Lørdag kl. 12-13 – Granatvej 3-15, 2770 Kastrup
Nu er sommeren ved at være her og det betyder, at fårene de skal af med deres store uldne vinterfrakke. Lørdag d. 26. maj får vi besøg af en fårefrisør, der klipper Naturcenterets får. Kl. 11 mødes vi ved Friluftshuset og går ned til folden for at se hvordan et får bliver barberet. Fårenes uld karter vi og du kan prøve at spinde et fint armbånd. Glæd jer til en fårnøjelig dag.

Stafet for livet Dragør
Lørdag fra kl. 12 til søndag til 12 – Dragør Skole
Stafet For Livet er en 24 timers holdaktivitet. Stafetten symboliserer et døgn i en kræftpatients liv, og et hold dannes typisk af venner, bekendte, familie og kolleger.
Ved at deltage i og støtte Stafet For Livet er du med til at give håb for nuværende og fremtidige kræftpatienter – håb om, at vi kommer nærmere den dag, hvor kræft er en sygdom, der er til at leve med.

Gospel koncert – Dragør Kirke
Søndag kl. 16 – fri entré
Dragør Gospelkor afholder forårskoncert i Dragør Kirke.

Nyd naturen, kulturen, Strandengene og en tur i bølgen blå
Dragør er slaraffenland i naturlig forstand. Nyd den skønne gamle by, havnen og de smukke strandenge. Dragør byder også på det skønne Dragør Søbad, så hvis du er til en tur i bølgen blå så er Søbadet noget for dig.

En tur i biffen i Dragør Bio
Fredag, lørdag kl. 20, søndag kl. 18.30
TULLY


Marlo (Charlize Theron) har netop født sit tredje barn og får ikke meget hjælp på hjemmefronten af sin mand, der er optaget af et vigtigt og krævende arbejdsprojekt. Da Marlo er ved at brænde fuldstændig sammen af træthed, tilbyder hendes velhavende bror, at betale en barnepige, der kan tage over om natten, så hun kan få sovet. Først er Marlo skeptisk overfor ideen, men snart ringer fantastiske Tully (Mackenzie Davis) på døren. Tully er fuld af nærvær og overraskelser og viser sig at være at være gjort af et helt særligt stof, der giver overskuddet tilbage til den udkørte mor.

”Tully” er skrevet og instrueret af skaberne af den højtelskede Oscar-vinder ”Juno”. Skrevet af Diablo Cody (Young Adult) og instrueret af Jason Reitman (Thank You for Smoking, Up in the Air og Young Adult).
Kilde: Scanbox
Længde: 1:34
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Charlize Theron, Mark Duplass, Mackenzie Davis
Censur: Frarådes under 7 år

Søndag kl. 14
Hulemanden Sten


En forhistorisk komedie af folkene bag ”Walter og Trofast” og ”Shaun the Sheep”. Hulemanden Sten og hans bedste ven Grøffe bor i et lille stenaldersamfund med en flok excentriske typer. Sten drømmer om at jage mammutter og tage på eventyr, men eventyret finder ham, da en ny slags fjende, den mægtige Lord Snøp fra bronzealderbyen, invaderer den idylliske dal. Nu må Sten samle klanen i et sidste forsøg på at vinde dalen tilbage, og slaget kommer til at foregå på en forhistorisk fodboldbane.
Kilde: Filmcompagniet
Længde: 1:29
Censur: Tilladt for alle

Rigtig god weekend i Dragør!

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »