Dragør Kommune får nyt elektronisk omsorgssystem i ældreplejen

Information til borgere, som modtager hjemmehjælp mv., da Dragør Kommune for øjeblikket udskifter omsorgssystem.

Når du udskrives fra hospital med hjælp fra hemmeplejen eller hjemmesygeplejen, skal du eller dine pårørende fra den 25. maj til 31. maj kontakte hjemmeplejen eller hjemmesygeplejen. Dette er en ekstra sikkerhed, hvis du oplever, at hjælpen ikke kommer som forventet. Dragør Kommune udskifter nemlig det elektroniske omsorgssystem, som håndterer oplysninger for hjemmepleje og hjemmesygepleje i denne periode. Hospitaler, praktiserende læger og Tårnby Kommune er informeret om udskiftningen af systemet, og der er sikret særlig procedurer i perioden.

Med venlig hilsen

Sundhed og Omsorg

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?